Practică acest obicei în fiecare zi și subonștientul îți va rezolva problemele în locul tău

Autorul Thrive Global, Benjamin Hardy, demonstrează că subconștientul nu este o putere oarbă: ea poate fi condusă!

„Subconștientul nostru funcționează neîntrerupt, atât timp cât ești treaz și când dormi” – Napoleon Hill

Subconștientul tău nu se odihnește niciodată, este mereu de gardă, pentru că el controlează ritmul tău cardiac, circulația sangvină și digestia. El controlează cele mai importante procese vitale și funcții ale organismului și știe soluțiile pentru orice problemă.

Ceea ce se întâmplă la nivel de subconștient influențează ceea ce se întâmplă la nivel de conștient. Altfel spus, ceea ce se întâmplă în interior, devine realitate.

Prin urmare, misiunea ta este de a-ți îndrepta subconștientul spre rezultatele pe care vrei să le obții.

Iată o procedură simplă.

Zece minute înainte de somn

Aceasta este o practică pe care au aplicat-o numeroase personalități de succes.

Timp de câteva minute înainte de culcare meditează și notează-ți ceea ce vrei să obții.

Adresează-ți mai multe întrebări legate de aceste lucru. Scrie-ți pe o foaie câteva întrebări concrete, care te vor ajuta în ceea ce ți-ai propus.

Atât timp cât vei dormi, subconștientul tău se va ocupa de ele.

Zece minute după trezire

Cercetările au demonstrat că creierul este mult mai activ și mai creativ imediat după trezire. Subconștientul tău este zăpăcit cât tu dormi, formând legături contextuale și temporare. Creativitatea formează punți de legătură între diferite zone ale creierului.

De aceea, după ce te-ai trezit nu-ți verifica mai întâi email-ul, dar mergi într-o cameră unde e liniște și vezi lista de întrebări, pe care ai făcut-o înainte de somn. Notează-ți orice idee care îți apare în legătură cu acele întrebări.

În acest proces s-ar putea să generezi niște idei care să-ți schimbe radical viața. E adevărat că nu-ți va reuși neapărat din prima. O să ai nevoie de câteva încercări, dar o să vezi că chiar au efect.

Concluzie

Gândurile tale sunt planul vieții, pe care îl construiești pas cu pas. Atunci când vei învăța cum să-ți ghidezi gândirea atât la nivel de conștient, cât și de subconștient, vei crea condițiile care vor face inevitabilă realizarea scopurilor tale.

Tu ești creatorul destinului tău. Acest obicei simplu îți poate arăta încotro să mergi și cum să ajungi acolo.

Sursa