Povestea scrisă de un băiat care trăiește la hospice! Și-a dorit ca ea să fie citită de cât mai mulți oameni!

Să distribuim această poveste, este una dintre acele minuni pe care le putem face cu propriile noastre mâini, astfel încât dorința unui copil să fie îndeplinită – ca povestea lui să fie citită de cât mai mulți oameni!

Povestea unei raze de lună

Era odată o rază de lună, mică și aurie. Era foarte subțire și reușea cu greu să străbată norii groși. În pădurea întunecată, ea se pierdea adesea printre crengi și nu putea să pătrundă prin fereastră în cameră, dacă draperiile erau trase. Ea visa să devină ca surorile ei mai mari – razele de soare puternice și luminoase, pentru a aduce căldură, bucurie și viață tuturor.

Raza de lună era adesea tristă: „Oare întotdeauna voi fi atât de slabă? Ce bun aș putea face eu?” Dar, odată, o frumoasă stea de argint i-a spus:

-Tu și cu mine suntem speciale. Putem străluci noaptea și putem dărui magie lumii. Luminează și radiază din toată inima și nu te teme de nimic!

Și atunci raza de lună a alergat prin apa întunecată a râului și a desenat o fâșie scânteietoare. Toate păsările, peștii și chiar copacii de pe malurile râului erau încântați de ea.

Apoi, raza a trecut prin fereastra deschisă a unei case și a mângâiat ușor obrazul unui copil care dormea, dăruindu-i un vis frumos. Raza mică a luminat ușor frunzișul pădurii și a ajutat un pui de căprioară rătăcit să-și găsească mama. Iar dimineața, obosită și fericită, mica rază de lună s-a întors acasă – pe discul lunar. Și s-a ascuns acolo până la apusul soarelui, până la următoarele isprave!