Pisica cu heterocromie a cucerit Internetul! Vezi cât de adorabile sunt fotografiile ei!

Dacă întotdeauna ai fost un iubitor de câini, atunci văzând această pisică, posibil, îți vei schimba convingerile!

Și nu este nimic surprinzător, că utilizatorii Internetului l-au numit pe acest pufos cu blana imaculată, pe nume Alosh – cel mai frumos pisoi din lume. Privește-l cât este de adorabil!

Doar privește în ochii lui plini de bunătate! Vei descoperi în ce constă unicitatea lui.

Alosh are o caracteristică rar întâlnită – o culoare diferită a irisului ochiului drept și a celui stâng. În medicină, acest fenomen deosebit se numește heterocromie și se poate manifesta la nivelul ochilor, părului sau a pielii.

Aceasta nu îi provoacă dificultăți pisicii, nu îi afectează vederea sau sensibilitatea, ci este doar rezultatul unui exces sau a lipsei pigmentului de melanină.

Acum Alosh are doi ani, trăiește în Turcia și aparține rasei Turkish Van. De fapt, acestei rase îi este caracteristică heterocromia. Se spune, că reprezentanții acestei rase sunt de-a dreptul deosebiți – iubesc foarte mult apa, își exprimă bucuria proprietarului și chiar solicită respect din partea câinilor! Îți vine să crezi?

Printre altele, Alosh are nevoie de îngrijire regulată pentru a-și menține frumoasa blană curată și imaculată. Dar, aceste eforturi se merită, după cum putem observa.

Așadar, Alosh a reușit să facă ceea, ce nu le stă în puteri multor fete în Instagram – zi de zi, el adună câteva mii de aprecieri și colecționează urmăritori. Iar aceștia, la rândul lor, sunt gata să viziteze în fiecare zi profilul acestui pufos cu un ochi albastru și unul verde, pentru a vedea cum o mai duce.