Petrecerea la care visează toți angajații. Vezi cât a cheltuit un șef, care a oferit angajaților săi o vacanță în Maldive!

Angajații școlii mixte de arte marțiale „Evolve MMA”, probabil, se consideră cei mai norocoși din lume. Chatri Sityodtong, fondatorul și directorul școlii, a oferit angajaților o vacanță în Maldive! Dar nu a fost doar o vacanță! A fost o excursie plătită într-o stațiune de 5 stele! Chatri Sityodtong a cheltuit peste 500.000 de dolari pentru această vacanță de de lux. În ciuda problemelor din economie, creșterea financiară a companiei în 2016 a fost de 30%. Înainte de această ascensiune, ei au avut o creștere anuală de două cifre.

Sityodtong este pe jumătate thailandez și jumătate japonez. El a înființat și conduce unul dintre cele mai mari medii sportive din Asia, „ONE Championship”.

Sityodtong are 45 de ani și este renumit pentru darurile sale generoase făcute angajaților săi. Înainte de vacanța în Maldive, el i-a trimis să se odihnească în stațiunile de lux din Indonezia și Thailanda.

Într-un interviu acordat unui site britanic, Sityodtong a spus:

„Mulți dintre angajații mei ar dori să călătorească în lume, dar nu au mijloacele necesare pentru a o face.  Marea majoritate a membrilor echipei „Evolve” au crescut în sărăcie, foame și devastare. Pentru ei, „Evolve” este cea mai bună șansă de a crește și de a-și realiza visurile”. 

 

Generozitatea lui Sityodtong poate fi explicată prin faptul că a crescut în sărăcie. La un moment dat, familia lui era chiar fără adăpost și își permitea doar o masă pe zi. El a depășit aceste dificultăți și a făcut o carieră de finanțator, după care a fondat mai multe companii. În plus, el are timp să fie un maestru profesionist de arte marțiale!

Sursa