Pedepsește-i așa! Aceasta este cea mai bună răzbunare pentru cei care te-au făcut să suferi

Atunci când cineva îți provoacă durere prima reacție întotdeauna este cea de a provoca durere în schimb. În principiu, este o reacție normală, însă nu e cazul s-o aplici. Știi care răzbunare e cea mai eficientă?

Nu în zadar se spune că răzbunarea este felul de mâncare care se servește rece. Trebuie să te gândești bine înainte de a răsplăti pe cineva cu rău. Nu vei face decât să înrăutățești situația.

Calmează-te și fă-ți un plan strategic al acțiunilor ulterioare.

Gândește-te la cel mai prețios lucru din viața celui ce te-a supărat. Ce este mai important pentru el: munca, mașina sau poate reputația? Găsește printre acești factori o țintă. O lovitură în punctul ochit și inamicul va fi doborât!

Analizează bine ținta, punctele sale slabe. Fă-ți niște scheme, tabele – simte-te un adevărat comandant înainte de luptă. Ulterior, pregătește-ți arma de răzbunare. Implică-ți fantezia și schițează-ți câteva variante de atac.

Formează-ți „o armată” de susținători în această luptă. Trăiește la maxim momentul de așteptare până ce răufăcătorul va vărsa lacrimi de regret.

Această pregătire îți va lua cel puțin o lună, dar poate chiar și un an, pentru că va trebui să trăiești. Nu vei lăsa munca pentru a te retrage să-ți realizezi planul, nu?

În acest răstimp focul se va stinge, supărarea se va dispersa. Și, cel mai probabil, vei uita de planul tău absurd.

Anume în momentul în care vei arunca planul la gunoi, va surveni ceasul răzbunării.

Uită de el, aruncă-l, așa precum o foaie mototolită de hârtie – aceasta este pedeapsa cea mai aprigă, pe care o merită oamenii ce te-au supărat.

Nu crede că el va scăpa de pedeapsă. În orice nu ai crede: karmă, energii, Dumnezeu, în toate credințele binele învinge răul.

Mai devreme sau mai târziu el va răspunde pentru faptele sale. Nu lua asupra ta rolul de călău, n-o să-ți aducă niciun bine. Dacă persoana respectivă are un pic de conștiință, aceasta îl va mistui din interior.