Pe tocuri de la 3 ani: Fiica lui Tom Cruise are o garderobă în valoare de 3 milioane de dolari!

Copiii de vedete atrag atenția publicului și a presei prin simpla lor existență. Însă părinții celebri se împart în două categorii: cei care doresc să facă și din copil o vedetă cu ajutorul modei și părinții care nu acordă mare importanță și semnificație cultă hainelor.

Suri Cruise

Fiica celebrului actor de la Hollywood, Tom Cruise și fostei sale soții Katie Holmes, este deja destul de matură pentru a se îmbrăca frumos. Arată elegant și la modă, în ciuda vârstei fragede. Bineînțeles, acesta este meritul părinților care nu economisesc resurse pentru ea.

Odată, în presă a apărut o fotografie în care se observă cum Suri în vârstă de numai 3 ani se plimbă încălțată în pantofi cu toc. Nu din acei, în care se încalță modelele adulte, dar totuși cu toc. Publicul și fanii au rămas îngrijorați. Aproape toți și-au exprimat nedumerirea, pentru că o fetiță de trei ani nu ar trebui să poarte tocuri. Corpul copilului se află în proces de creștere și dezvoltare, iar pantofii cu toc i-ar putea dăuna.

Dar, pe lângă pantofii cu toc, publicul a fost frapat de costul garderobei micuței Suri. Acesta ajunge la o valoare de aproape 3 milioane de dolari. Pentru mulți oameni, aceasta este o sumă cosmică. Dar nu și pentru Tom Cruise și Katie Holmes.

Pe lângă toate acestea, destul de trist este faptul că Suri are o relație aproape inexistentă cu tatăl său. Motivul este religia de care aparține actorul Tom Cruise. După divorțul cu Katie Holmes, acesta a întrerupt orice fel de legătură cu fosta soție, dar și cu fiica lor. Scientologia interzice ca actorul să rămână în relații cu fosta familie.

Tom Cruise nu și-a mai văzut fetița de când era un copil, iar acum Suri este o adevărată domnișoară.