Patru cele mai solicitate manichiuri de toamnă. Tu pe care o folosești?

O manichiură desăvârșită începe cu selectarea culorii și a elementelor de decor. Profită din plin de sezonul de toamnă. Acum poți să alegi orice  manichiură pe care ți-ai dorit-o până acum, dar din diferite motive n-ai încercat-o. Fii sigură, aceasta ți se va potrivi perfect. Nu-ți fie teamă să experimentezi. De la nuanțe profund accentuate la culori delicate, pastelate.

Dacă optezi pentru o manichiură tematică de toamnă, alege culori calde, cu adăugarea picturilor de mână sau autocolantelor. De asemenea, vor fi utile pietricelele sau paiete. Acestea vor conferi mai mult farmec manichiurii.

Manichiura franceză este, de asemenea, solicitată. Ea este unică în toate sensurile. Se combină cu orice look și se potrivește pentru orice eveniment. Dacă te-ai săturat de banalitate și aspecte clasice, poți adăuga elemente de toamnă, gen frunze sau nuanțe mai deschise, de culoare aurie sau argintie.

Dacă preferi aspectul gingaș și tandru, optează pentru nuanțele pastelate sau nude. Poți face o tranziție lină de la o culoare la alta. Gradientul mereu a fost solicitat, indiferent de anotimp. Poți diversifica o astfel de manichiură cu folia de aluminiu sau prin „efectul oglindă”.

Pentru a obține mai multă feminitate, aplică monograma sau dantela pe câteva degețele. Le poți face sub formă de pudră pe o manichiură mată. Optând pentru așa o combinație, vei fi cu adevărat unică. Cineva își dorește mereu elemente noi și creative, altcineva, din contra, alege doar forme simple, cu care deja s-a obișnuit. E o chestiune de gust. Alege ceea ce-ți place și ce ți se potrivește și nu vei greși niciodată!

Fetelor, să aveți o dispoziție minunată! Fiți frumoase și incomparabile!