Opinia unui bărbat: Iată cum deosebești o femeie lipsită de valoare de una adevărată!

O femeie lipsită de valoare trăiește ocupând poziția de victimă. Ea transferă responsabilitatea pentru viața ei pe umerii bărbatului.

-Îmi datorezi totul, doar eu îți ofer frumusețea și senzualitatea mea. Iată-mă, fă-mă fericită, bucuroasă, bogată!

Mai mult, ea însăși nu datorează nimic acestui bărbat. Doar prezența ei alături de bărbat ar trebui să-l facă fericit.

-Femeia fără valoare nu face pași în întâmpinarea bărbatului, nu îl susține și nu acceptă compromisuri. Manifestă interes minim față de treburile lui, doar dacă o privesc. Încearcă să mențină toată atenția asupra sa, povestind ce a făcut, cum se simte, ce trebuie să cumpere. Nu o interesează problemele altuia. Pentru că implicarea ei în treburile bărbatului necesită efort sau ajutor. Ea nu este în stare să le ofere, dar solicită o atenție specială față de propria persoană.

-Femeia fără valoare se simte nesigură, bazându-se doar pe frumusețea ei. Ea își mărește stima de sine prin intermediul atenției din partea altor bărbați. Caută o confirmare constantă că ea încă trezește interes. Astfel îi provoacă bărbatului său nemulțumire și gelozie. Nu îi oferă bărbatului sprijin și posibilitatea de a avea încredere în ea. În același timp, ea poate fi foarte geloasă. Îi poate controla fiecare pas, explicând acest comportament prin dragostea mare față de el. De fapt, ea se teme să nu piardă controlul asupra situației și a bărbatului.

-Femeia lispită de valoare își discută bărbatul cu prietenele și rudele. Vorbește desăre problemele din relație, despre slăbiciunile lui, îl critică în public. Îi oferă sfaturi și recomandări cu privire la ceea ce ar trebui să facă pentru a nu arăta ca un ratat.

-Ea nu acceptă critică. Doar ea are dreptate. Expresia ei preferată este „doar ți-am zis eu”. În același timp ea obișnuiește să-și critice bărbatul, pe prietenii lui și rude. Ea are voie, doar ea este frumoasă.

-Femeia fără de valoare crede că bărbatul trebuie să-i îndeplinească toate capriciile. Să-i cumpere, să-i dăruiască, să o salveze, să ia credite, să îi soluționeze toate problemele, să meargă la ea de fiecare dată când ea îl cheamă. Ești bărbat, înseamnă că ești dator să faci toate acestea pentru ea.