Omul tău nu va fi deranjat de defectele și ciudățenia ta! El te va accepta și iubi așa cum ești!

Cel care este predestinat să-și petreacă viața alături de tine, nu va fi deranjat de defectele tale!

Sufletul tău pereche, spiritul tău înrudit, iubirea ta adevărată, oricum nu ai alege să îl numești pe acest om, el nu va fi deranjat de imperfecțiunile tale.

Această persoană te va accepta așa cum ești. Se va îndrăgosti de latura ta sălbatică, nepotolită. Va găsi drăguțe toate prostioarele tale. Nu va încerca să schimbe opiniile și ideile tale, care diferă de ale lui. De fapt, diferențele dintre voi îl vor inspira să schimbe unele lucruri în viața lui.

Omul potrivit nu va fi deranjat de faptul că chibzuiești și cântărești totul prea mult. Îți va înăbuși cea mai puternică nesiguranță și îți va calma paranoile. Nu te va judeca. Dimpotrivă, va înțelege motivul pentru care mereu supraanalizezi totul. El va ști că faci asta pentru că îți pasă mult de el și de relația voastră.

Omul tău nu va fugi și nu se va ascunde când voi doi veți avea o mică ceartă. Nu îi va fi frică să te confrunte și să-ți vorbească deschis despre orice fel de problemă nu a-ți avea. El nu te va lăsa singură în momentele când te simți slabă. Va sta lângă tine, te va ține de mână și îți va spune că ce este mai bun urmează să se întâmple.

Persoana potrivită nu te va judeca pentru că ești ciudată. Se va bucura de trăsăturile tale speciale. De fapt, nebunia ta va completa nebunia lui. Te va face să râzi atunci când plângi. Se va asigura că vă simțiți confortabil unul în fața celuilalt, fără măști și fără jenă.

Omul tău nu se va teme de intensitatea iubirii tale. Nu se va simți prea copleșit de afecțiunea ta. De fapt, se va bucura de micile tale gesturi drăguțe. El va iubi modul în care îl răsfeți, îl tratezi și îl faci să se simtă cea mai fericită persoană din lume. Nu va avea niciodată nevoie de o pauză pentru sine sau pentru relația voastră. Pentru că acest om va fi încântat să-și petreacă viața alături de tine.

Și cel mai important, persoana potrivită nu te va răni niciodată, nu te va părăsi, nu te va minți și nu te va abandona. Omul tău va avea grijă de inima și sufletul tău, în felul în care are grijă de a inima și sufletul lui.