Obține ce-ți dorești: 3 Legi principale ale Universulului pentru îndeplinirea dorințelor!

Nu am fost niciodată un adept al ezoterismului, dar recunosc că există unele legi care funcționează și care te pot ajuta la îndeplinirea oricărei dorințe. Deși, nu îmi dau seama cum anume. „Cele 3 legi ale Universului” sună frumos, dar dacă nu îți place, le poți schimba în ceea ce ți-ar fi mai aproape: „3 legi principale ale lui Dumnezeu”, „3 legi principale ale psihicului”, „3 legi principale ale autosugestiei”, așa cum îți place.

Nu face nicio diferență, dacă le atribuim motive mistice sau reale, ele sunt eficiente în orice caz. Este ca și cu fenomenele fizice: cândva au fost atribuite zeilor, apoi au fost explicate de știință, dar cum funcționau așa și continuă să funcționeze.

1.Fii aici și acum!

„Aș dori să am un milion!” – nu merge. „Într-o zi voi face suficienți bani de un Mercedes” – de asemenea. Doar la prezent, doar hardcore! „Stau pe veranda casei și privesc marea” – așa da! „Astăzi ca de obicei merg la serviciu, dar a apărut un singur detaliu nou: iau cheile de la noua mea mașină” – perfect!

Ai înțeles? Visează la dorințele deja împlinite. În caz contrar, așa și vor rămâne pentru totdeauna, ceea ce se va îndeplini „cândva”.

2.Fii precis! 

Atunci când îți dorești ceva, imaginează-ți cum dorința ta se îndeplinește. Gândește fiecare detaliu, până la mărunțișuri. Această practică va spori șansele ca dorința ta să devină realitate.

După ce ai intrat complet în această stare și te-ai gândit la toate detaliile, încearcă să îți amintești trecutul. Cum ai ajuns la rezultat? Datorită cui și de ce? Ce te-a ajutat și ce te-a împiedicat? Ajungi în amintirile tale până la tine cel din prezent. Care a fost prima ta acțiune? Cu ea va trebui să începi, realizând tot ceea ce ți-ai amintit în ordine inversă.

3.Doar despre sine!

Magia nu funcționează, dacă visezi ca „concurentul tău să dea faliment” sau ca „fiul tău să aibă noroc în afaceri”!

Dar îți poți pune o dorință „să dezvolți o rețea de întreprinderi atât de mare, încât să-ți întreci concurenții” sau „să câștigi atât de mulți bani, pentru a investi în capitalul de pornire a fiului tău”.