Observi aceste 30 de semne? Vezi ce te sfătuie un șaman referitor la ele

Iată ce sfaturi utile îți poate oferi un șaman:

1. Atunci când mergi pe stradă și vezi o pană căzută la pământ, ia-o cu tine acasă și pune-o într-o vază sau pe un raft. Este un puternic apărător, dăruit de sus.

2. Strânge pietre din râu. Ele dețin o mare putere și energie.

3. Încearcă din toate puterile să-i ajuți pe alții. Dacă nu le poți aduce bucurie, cel puțin nu fă mai rău.

4. Greutățile sunt o formalitate. Greutățile serioase- este un lucru serios, dar formal. Spre exemplu, cerul uneori e înnorat, însă dacă e să zbori cu avionul, vei vedea după nori același cer senin.

5. Pentru a te apropia de visul tău, uneori e destul să faci un pas. Nu teme de greutăți, ele întotdeauna sunt și vor fi.

6. Cel mai rigid principiu din viața ta trebuie să fie acela de a nu face niciodată nimănui niciun rău.

7. Atunci când tu vei deveni o sursă de fericire pentru alții, vei deveni și tu fericit. Iar când vei fi o sursă de suferință pentru ei, vei fi și tu nefericit. Gândește-te…

8. Cel puțin o oră pe zi preconizeaz-o pentru liniște. Ai nevoie de ea, la fel ca de comunicare.

9. Abilitatea de a iubi este supremă. Învață să-i iubești pe toți, chiar și pe dușmani.

10. Nu arunca în apă gunoi. Spiritul apei se poate înfuria destul de tare. Pentru a îmbunătăți spiritul apei, poți arunca în ea pâine, lapte sau monede.

11. De obicei, noi numim trecutul nostru „timpul de aur”, ceea ce nu este corect. Este foarte important să înțelegi că fiecare zi, care survine în viața ta, este acea vreme de aur.

12. Nu există o religie sau o credință perfectă și nici una mai rea. Dumnezeu este unul. Așa că roagă-te cui dorești, numai ține minte: trăiește conștient, respectă-ți strămoșii și iubește.

13. Dacă ți-ai pus scopul să schimbi lumea, începe de la tine. Învață să deții energia bucuriei și a iubirii. Zâmbetul, râsul și bucuria au o putere uimitoare.

14. Oferă bani celor care au nevoie, atât cât îți permite buzunarul. Nu este importantă sumă, dar însuși gestul.

15. Viața este o perioadă foarte scurtă de timp. Nu o irosi pentru certuri, lacrimi, vorbe urâte și alcool. Tu poți face multe alte lucruri plăcute: să te odihnești, să faci un bine.

16. Dacă persoana ta dragă s-a supărat pe tine, iar tu nu ești vinovat, cuprinde-o strâns, strâns și ea se va liniști.

17. Dacă îți este greu pe suflet și te simți sleit de puteri, cântă! Sufletul tot are nevoie să se descarce.

18. Dumnezeu este vârful muntelui, iar religiile și credințele sunt căile spre acest pisc. Roagă-te cui vrei, numai să știi că scopul tău nu este de a trăi fără păcat, dar e de a ajunge și a-l cunoaște pe Dumnezeu.

19. Dacă te-ai hotărât să faci ceva, nu te mai îndoi de tine. Frica te determină să lași mâinile în jos atunci când ai ales drumul bun, acesta este cel mai important instrument al răului.

20. Ia aminte: în viață, fiecare primește ceea ce a meritat. Nu-i permite problemei să pătrundă în sufletul și gândul tău, atunci ea nu va ajunge nici în corpul tău.

21. Viața poate fi cu fața la tine, dar se poate întoarce și cu spatele, dar în esență, tu ești cel care o rotește.

22. Dacă vrei să fii respectat, respectă-i și tu pe ceilalți. Răspunde cu bine la bine și cu indiferență la rău.

23. Nu bea alcool, el distruge organismul, mintea și sufletul.

24. Nu regreta nimic niciodată, este inutil. Tot ce se întâmplă, are loc după voința Spiritelor și totul e spre bine.

25. Nu e voie să ei cu tine pietrele ce se aseamănă cu niște animale.

26. Ascultând o muzică bună, tu te cureți de energia negativă ce ai acumulat-o în timpul zilei. Muzica este un tip de meditație, care îți poate oferi armonia interioară.

27. Pentru a putea respira mai ușor, pentru a lua presiunea de pe inimă, învață să plângi…

28. Dacă simți că o situație nu are soluție, trimite-o cât mai departe și mai gândește-te o dată. Cineva spunea „Chiar dacă ai fost mâncat, tu oricum ai două ieșiri.”

29. În nicio familie nu trebuie să se economisească pe mâncare. Bărbatul trebuie să ofere bani, iar femeia să aleagă cele mai bune, frumoase și naturale produse ( legume și fructe). Ele sunt viitorul luminos al acestei familii.

30. Dacă nu te simți bine și te preocupă ceva, începe să te miști în pași de dans. Îți vei recupera energia și îți vei curăți mintea de suferință.

Sursa

 

error: Content is protected !!