Oamenii înșiși își programează copii la sărăcie! Acest lucru este afectat de 4 factori!

De unde vin sursele sărăciei? Care este probabilitatea ca aceasta să se găsească în tine? Natalia Grace, o femeie de afaceri, într-una din cărțile sale au încercat să răspundă la aceste întrebări. Ea este sigură că există Legea sărăciei genetice – motivul pentru care oamenii înșiși se programează pentru sărăcie. Potrivit ei, numai 4 factori influențează acest lucru.

1.Gândirea

Creierul mi-a spus odată: „De ce crezi că există întotdeauna murdărie în jurul sărăciei?” Acum te întreb aceeași întrebare. Chiar dacă înlocuiești cuvântul „întotdeauna” cu „aproape întotdeauna” sau „de multe ori”, atunci este mai ușor să nu faci acest lucru. Nu, murdăria este o manifestare a omului și nu a lipsă de bani, ci mai degrabă o lipsă a mentalității. Gândește-te: mizeria este o manifestare a mentalității corespunzătoare. Și din moment ce murdăria și sărăcia sunt vecine, sărăcia este un fel de mentalitate. Sărăcia este în capul „nedormit” al oamenilor.

2.Mecanismele

Este o rușine să ai o minte devastatoare în capul tău, care în mod inevitabil, îți afectează atât casa cât și mentalitatea copiilor tăi. Viața trăită prin așteptarea viitorului duce la devastare.

3.Cinderella Complex

Nu este necesar să spunem că sistemul din stat nu îți permite să câștigi suficient. Hai să nu deranjăm sistemul. O mamă a cumpărat odată o cabană pentru fetele ei. Fetele au format un complex de Cinderella. Ele erau obișnuite să vadă scaune frecate și vase vechi, prosoape și haine zdrențuite vechi de șapte ani, devenind mai târziu adulte, ele se temeau să-și cheltuie bani pentru a-și cumpăra ceva. Acest lucru se numește în două cuvinte:  sărăcia genetică.  Este deja în conștiință, în celule, în sânge, în oase. Teama de a cheltui bani pe tine însuți te face un cerșetor.

4.Programarea subconștientă

Mizeria și sărăcia pot suprima o persoană, un tip obișnuit care a crescut într-un mediu sărăcăcios este sortit să fie așa. Mi-ați putea obiecta că ura față de sărăcie stimulează unii oameni să se dezvolte și să câștige bani, dar voi răspunde că mai mulți oameni se rup sub povara copleșitoare a sărăciei. Cuvintele „necazuri” și „sărăcie” au o singură rădăcină.

Sursa