O prietenie incredibilă! Vezi ce a făcut o leoaică, cănd a dat de un pui de babuin!

Acest caz s-a întâmplat în Botswana – o țară africană. Doi turiști germani au văzut o scenă incredibilă, pe care au reușit s-o fotografieze. Totul a început de la un atac al unei leoaice, care a reușit să prindă un babuin.

Acesta s-a dovedit a fi mămica unui pui de maimuță, însă inițial leoaica, care a acaparat victima, nici nu a observat puiul, care încerca să se țină de blana mamei sale.

Când puterile lui modeste s-au epuizat, el a căzut la pământ și a mai încercat să se urce pe un copac de alături. Și doar atunci el a fost observat de leoaică…

Oamenii, care urmăreau această scenă dramatică, în acel moment s-au speriat – ei erau siguri, că fiara va nimici puiul fără nici o ezitare.

Însă reacția leoaicei a fost cu totul neașteptată – ea s-a apropiat de micul babuin, l-a mirosit, l-a lins și a început să joace cu el.

Încă peste câteva minute leoaica l-a luat foarte atent în dinți și l-a dus în cuibul său, care se afla în apropiere.

Leoaica continua să îngrijească puiul maimuței, ucise de ea, iar când pe scenă a apărut leul, leoaica l-a alungat fără nici o milă.

Însă mai era un animal, care urmărea totul de pe un arbore – tatăl micului babuin. El a ales un moment, când leoaica era distrasă de ceva, a coborât repede pe pământ , și-a luat fiul și a zbughit-o din nou pe arbore!

Sursa

error: Content is protected !!