O opinie controversată: Iată de ce femeile nu ar trebui să poarte pantaloni!

Te-ai gândit vreodată, de ce femeile nu ar trebui să poarte pantaloni? În ultimul timp reprezentantele sexului frumos apar tot mai des îmbrăcate în pantaloni și blugi. Deși, pe timpuri în toate desenele și tablourile femeile sunt reprezentate în fuste sau alte haine de aceeași formă. De fapt, există un sens adânc în asta. Multor oameni în ziua de astăzi le pare o aberație, dar femeile într-adevăr ar trebui să renunțe la pantaloni.

Am analizat mai multe păreri și opinii de pe diferite forumuri și am ajuns la concluzia, că și femeile și bărbații au căzut de acord, că fusta îi conferă mai multă feminitate și gingășie sexului feminin. Din anumite motive, femeile în pantaloni nu sunt atât de atrăgătoare pentru bărbați și nu provoacă aceleași emoții. Este o declarație controversată, căci hainele moderne sunt capabile să ascundă neajunsurile și să scoată în evidență avantajele. Există o varietate de modele de pantaloni, care le fac pe femei să arate fabulos, însă și din acelea care provoacă doar dorință și nu dragoste.

Mulți dintre noi sunt credincioși, unii neagă existența lui Dumnezeu, alții cred în puterea Universului. Toți ne imaginăm diferit o putere supremă, însă suntem de acord că suntem conduși de o oarecare energie. Fiecare din noi trebuie să se încarce cu energie, datorită căreia apar puterile de a te realiza, de a-ți realiza potențialul, dorințele. Bărbații primesc această energie din cosmos, iar femeile din pământ.

Această energie favorizează feminitatea și capacitatea de a da viață. Se consideră, că insuficiența de energie feminină duce la deteriorarea înfățișării, afectarea sănătății feminine, probleme de fertilitate. Femeia devine dură, deseori este nervoasă și face crize de la mărunțișuri. Iată de ce femeia trebuie să poarte fuste și rochii.

În zilele noastre tot mai des se pierde legătura cu natura, nu ne considerăm parte a acestei lumi, pentru că a crescut considerabil nivelul consumului. Înainte oamenii se străduiau să trăiască în armonie cu natura. Deaceea, femeile respectau regula de a purta haine de formă conică, largă în partea de jos înspre pământ și îngustă în partea de sus.

Rochie, tunică, sari, kimono – toate acestea sunt hainele diferitor popoare din lume, care se aseamănă prin forma sa. După părerea strămoșilor noștri, atunci când femeia nu mai poartă astfel de haine, ea blochează energia feminină. Femeile se aseamănă tot mai mult cu bărbații: obiceiurile, comportamentul, grosolănia. Desigur, nu putem afirma că totul depinde doar de îmbrăcăminte. Însă, această teorie sună destul de veridic.

sursa