O metodă mega eficientă care liniștește vecinii zgomotoși imediat

Vecinii zgomotoși sunt o problemă mare, mai ales, dacă nu reacționează la cerințele insistente de a face liniște. Cum să procedăm cu ei? Cum să le facem o lecție de comportament, fără a apela la poliție. Cu siguranță există o soluție, mai jos aveți o povestioară foarte amuzantă și eficientă!

După o zi grea de muncă, ai tot dreptul să mergi acasă pentru a te odihni în liniște. Dar cum rămâne cu vecinii zgomotoși? Fie că au copii mici, reparație sau au muzica la maximum, orice sunet îți poate crea disconfort.

Toate acestea sunt o invadare agresivă a spațiului personal. Nu mai rămâne nimic de făcut, decât să ne protejăm pe noi și liniștea personală. Un prieten apropiat mi-a recomandat o metodă bună, pe care a folosit-o cu succes într-o situație similară.

”Există o metodă foarte veche. Am învățat-o de la profesorul meu de fizică, când eram încă la școală. Luați un vas mare, aproximativ de 8-10 litri, umpleți-l cu apă astfel încât 1,5- 2 centimetri să rămână până la margine, îl puneți pe dulap și sub el fixași cărți sau reviste dure. Important ca marginea de sus a vasului să fie unită de tavan. Apropiați o sursă de sunet lângă vas, o pereche de căști mari vor fi suficiente”.

”Vecinii nu vor auzi muzica în sine, dar ecourile îi vor deranja foarte tare. Marele plus al acestei metode este că voi nu veți fi deranjați de muzică, căci sunetul va fi estompat de vas, dar vecinii de sus vor fi tare deranjați. Acum doi ani, vecinul meu și copiii lui au căutat sursa zgomotului timp de 3 zile”.

”El chiar a venit la mine să se convingă că nu cântă muzica și-a sunat soția, care a confirmat că totuși se aude acel zgomot straniu”. 

Iată că orele de fizică sunt foarte utile. Metoda este pur și simplu strălucitoare. Dar este mai bine să o folosiți ca o ultimă soluție, atunci când nimic nu mai funcționează.

Cel mai important în această luptă cu vecinii zgomoși este să nu vă creați disconfort reciproc și să respectați spațiul personal al fiecărui om.

Tu ești în relații bune cu vecinii tăi sau fiecare petrecere se încheie cu probleme???