O istorioară motivațională! În viață, trebuie să treci peste toate obstacolele, dacă vrei să-ți atingi scopul!

Un copil de 4 ani se juca pe un teren de joacă care se afla pe o pantă. La un moment dat, micuțul s-a rostogolit rănindu-se. Imediat acesta a început să plângă în hohote de durere.

Tatăl său a vine spre el, l-a îmbrățișat și i-a spus:

-Dragule rănile nu sunt periculoase, ele se vor vindeca în scurt timp, nu trebuie să plângi.

-Băiatul, suspinele căruia începeau să-i dispară câte puțin, a spus că totul va fi în regulă. În scurt timp, acesta s-a liniștit complet.

-Ei bine, acum să ne gândim de ce sa întâmplat acest lucru și dacă a fost posibil de evitat, a zis tatăl copilului. Și au mers să studieze panta și să vadă care a fost cauza că copilul s-a rostogolit, putea fi și din neatenția sa!

În viață este la fel. Depistarea problemei care a cauzat sentimentele dureroase, este cel mai bun mod de a te trata de negativism. Oamenii când se duc la psiholog, el face același lucru cu ei.

Fiecare persoană întâmpină multe obstacole în viața sa, iar acest lucru este normal. Nu suntem roboți pentru a face totul perfect. Orice persoană are capacitatea de a face greșeli în viață, iar lucrul principal este de a învăța de la ele aspectele pozitive. Oamenii învață din greșeli.

Iubirea sănătoasă diferă de dependența morbidă, iar dacă o ai, acest lucru îți dă aripi atunci când ai nevoie de ele! Problemele sunt obstacole și dificultăți care trebuie depășite cu orice preț, dacă dorești să îți atingi scopul propus. De regulă, acestea apar din diverse motive și adesea sunt rezultatul greșelilor și eșecurilor tale. În cazul nostru, copilul s-ar fi rostogolit din cauza neatenției sale, iar tatăl său a încercat să găsească cauza problemei, pentru ca copilul să învețe din ea.

Sursa

error: Content is protected !!