O istorie plină de emoții. Să avem sau nu curajul să-i sunăm persoanei dragi?

Nu mai aveam răbdare. Verificam telefonul la fiecare minut. Venea un mesaj şi tresăream. Speram să fie de la ea. Dar degeaba îl mai citeam. Ştiam că trebuie să mă iau în mâini, să am mai multă răbdare şi să mă detaşez. Dar nu eram în stare. Simţeam nevoia să vorbesc cu ea, să-i aud vocea, să cerşesc o ultimă întâlnire. Oare putea să mă refuze? Oare atât de repede a renunţat? E imposibil, îmi ziceam.
În ziua aceea am avut câteva tentative să o sun. Am format numărul, pe care, fireşte, îl ştiam pe de rost, dar am renunţat. Aşa a fost de câteva ori. Ca într-un final să-mi iau inima-n dinţi.

– Salut…
– Putem vorbi?
– Nu, te voi suna eu.

Pentru prima dată după multe luni ea nu a sunat. Nici în acea seară, nici în seara următoare.
Fireşte, am înţeles tot. Nu am insistat. O ştiam. Ea nu va mai pleca niciodată de lângă el şi cu siguranţă nu îl va înşela…

Poţi să ai multe femei, poţi să fii în fiecare seară cu câte una, însă vei păstră în inima ta doar pe una din ele. Cea care te-a iubit cu adevărat. Dar vei înţelege asta abia atunci când va pleca de lângă tine. Ah, doar bărbaţii se întorc. Femeile când pleacă o fac pentru totdeauna. Şi nu le mai pasă că tu rămâi cu gândul doar la ea. Nu mai contează nimic după plecarea ei. Rămâi singur, faţă în faţă cu dragostea ta spulberată. Degeaba mai încerci, ea va rămâne în braţele lui. Femeile când pleacă, o fac pentru totdeauna.

error: Content is protected !!