O istorie emoționantă care confirmă că există și șefi buni. După ce vei citi, vei dori și tu un asemenea angajator grijuliu

Am fost angajat recent la o firmă nu prea mare. Lucrez aici de vreo 5 zile și ocup funcția de manager la unul dintre micile magazine pe care le deține șeful meu.

Așa cum aveam o pauză scurtă, m-am gândit să ies afară să-mi sun soția.

Am început să discutăm pe tonuri cam ridicate din cauza că nu ne-au mai rămas bani, după ce ne-am mutat cu traiul din Alaska, salariul urma să-l primesc abia pe data de 25, iar fiica mea de 6 luni are nevoie de hrană specială pentru copii.

Se pare că șeful meu ieșise și el în acest timp afară să fumeze și a auzit discuția mea cu soția. A auzit că trebuie să-i iau fiicei formulă specială de lapte, că trebuie să-mi alimentez și mașina pentru a putea veni la serviciu și că nu avem bani nici pentru una, nici pentru alta. Boss-ul nu mi-a zis nimic despre asta, însă în a doua parte a zilei m-a rugat să-i împrumut camionul pentru a merge în oraș.

I-am spus că în rezervorul mașinii nu mai am benzină, iar el mi-a zis că o să treacă el pe la stația de alimentare.

Când mi-a întors camionul, pe bancheta din spate erau 5 cutii mari cu lapte praf pentru copii, un rezervor plin și 500 de dolari pe torpedo. El mi-a spus să iau asta drept primă pentru debut și să-l țin la curent cu problemele mele cu care mă poate și el ajuta. Apoi a mai adăugat că atâta timp cât lucrez pentru el, el va avea grijă de toate.

Este pentru prima oară când lucrez într-o firmă mică, cu doar 10 angajați, dar sunt absolut mulțumit.

Sursa