O femeie singuratică a luat de la azil cel mai urât și bolnav câine. Află ce s-a întâmplat cu ea!

Majoritatea celor ce vizitează un azil de câini, în speranța de a-și găsi un mic prieten, îl vor alege pe cel mai drăguț și frumos dintre ei. O femeie pe nume Melanie Andrews și-a ales cel mai bătrân câine, care se afla acolo deja de multă vreme.

În scurt timp ei au devenit cei mai buni prieteni.

„Această femeie a venit la noi și a cerut cel mai bătrân și greu de îngrijit câine” – a scris pe Facebook un angajat al azilului.

Melanie a vrut să ajute nu doar câinele să aibă o viață normală, dar să se ajute și pe sine, căpătând acea liniște și fericire sufletească. Ea căuta câinele, care s-o ajute să treacă peste greutăți și singurătate.

Femeia avea 72 de ani, își pierduse soțul, iar mai apoi și câinele său.

„Îmi era foarte greu, eram distrusă. Într-o zi au venit nepoții la mine și mi-au spus: Bunico, tu ai nevoie de cineva care să-ți țină companie. Nu mai poți sta așa în singurătate”, povestește Melanie.

După solicitarea ei, la azil i s-a făcut cunoștință cu Jack – un câine care avea cancer și probleme cu pielea. El fusese reîntors de câteva ori înapoi de foștii stăpâni, era dificil de îngrijit.

Pentru această femeie nu au fost un impediment bolile și vârsta câinelui de 12 ani, plus la toate el mai era surd și parțial orb. Femeia era gata să-i ofere toată dragostea, dar și susținerea financiară pentru medicamente.

„Jack a fost cel care a fugit și a început să latre când a văzut-o”,  spune angajata azilului.

Melanie a hotărât să-i facă ultimele momente din viață mai frumoase, iar Jack repede s-a acomodat în noua casă.

„Acum râd mult mai des. Nu mai sunt singură. Jack știe că eu îl iubesc. El vine lângă mine și așteaptă să-l mângâi sau îmi linge gingaș nasul. Un câine care nu știe că e iubit nu va face astfel”, a declarat emoționată Melanie.

Așadar, fericirea e în lucruri mărunte. Doi singuratici și-au unit destinele și sunt extrem de fericiți împreună.

Sursa

error: Content is protected !!