O familie de fotbaliști: Zinedine Zidane are 4 fii și toți îi calcă pe urme!

Zinedine Zidane este cel mai cunoscut fotbalist pe care l-a dat Franța. Chiar și cei care nu sunt pasionați de acest sport, îl cunosc. Poreclit Zizou, fostul fotbalist a fost o perioadă îndelungată la cârma echipei Real Madrid.

Pe de altă parte, nu toți știu că francezul de origine algeriană este un soț fidel și un tată extraordinar. Fiind căsătorit de 25 de ani, Zinedine își adoră soția Veronique, cea care i-a dăruit patru copii.

Cei doi s-au cunoscut pe când aveau doar 16 ani. Cinci ani mai târziu, Veronique și Zinedine, dansatoare de profesie, s-au căsătorit. Soții Zidane au patru băieți împreună: pe Enzo, de 24 de ani, Luca, de 21, Theo, de 16 și Elyaz, de 13. Și toți au ales să-i calce pe urme și să joace fotbal. Toți cei patru au trecut prin academia Real Madridului.

Enzo Zidane este în prezent jucătorul lui Majadahonda, după ce a mai jucat la Real Madrid.

Luca Zidane este al treilea portar al lui Real Madrid. Se pare că așchia nu sare departe de trunchi. Acesta nu și-a dorit să joace în ofensivă ca frații săi, ci a ales postul de portar.

Theo Zidane măsoară 1,91 metri la doar 16 ani și joacă pe postul de mijlocaș ofensiv, asemenea tatălui său.

Elyaz Zidane, mezinul familiei, în vârstă de 13 ani evoluează la categoria juniori de la Real Madrid.

 

Astfel, putem afirma cu încredere că Zidane are o familie mare și împlinită. Renumitului fotbalist și antrenor nu îi rămâne nimic altceva decât să își susțină fiii în carieră și să se mândrească cu realizările lor.