O ador pe bunica mea – ea este mai pozitivă și mai energică decât majoritatea tinerilor mei prieteni

În fiecare familie există câte o persoană care nu s-a distrat destul. La noi în familie – această persoană, este bunica mea. După moartea bunicului de acum șase ani, ea s-a mutat ​​în casa noastră. Părinții mei spun că aceasta este soarta care se răzbună pe ei pentru absența problemelor de adolescență evidente pentru ambii copii, adică noi și surorile mele.

De exemplu, în iulie, caând și-a primit pensia, ea a plecat, cu cea mai bună prietenă la mare. Pe parcursul vacanșei sale ea și-a deconectat telefonul ca să nu fie deranjată. Ne-a sunat abia atunci când și-a terminat banii. Mama înebunea. Eu trebuia să mă duc să o aduc acasă.

Ea are diabet zaharat în stadiul inițial, iar când doctorul a început să enumere ceea ce ea nu poate consuma, ea l-a întrerupt:

-Ce se întâmplă dacă mănânc asta?, l-a întrebat bunica!

– Poți să mori, spuse doctorul cu aspectul cel mai tragic și amenințător.

– Haide! Ce, serios? Asta este, în 86 de ani există o astfel de posibilitate?, a întrebat ea ironic!

Pe scurt, luăm insulină și mâncăm ceea ce vrem. Ea joacă șah pe bulevard cu bătrânii – și câștigă mereu!  Ea cântă în corul “Doamnelor veșnice”, merge la teatru și vizitează toate evenimentele și concertele orașului.

recent, și-a găsit un iubit, văduv și el. E cu 8 ani mai tânăr decât ea. Acum perec timpul împreună. Săptămâna trecută, el a răsfățat-o cu curse pe biciclete. Apoi au luat cina și au băut 2 litri de vin acasă și au adormit în fața televizorului, îmbrățișați pe canapeaua din camera de zi, unde am prins-o. Dormeau ca niște adolescenți.

O ador pe bunica mea – ea este mai pozitivă și mai energică decât majoritatea tinerilor mei cunoscuți. Ea iubește viața și știe cum să se bucure de ea.

Sursa

error: Content is protected !!