Nu și-a dus părinții la azilul de bătrâni! În schimb, le-a amenajat o cameră confortabilă chiar în subsol!

Sean și Ginny nu se pot lăuda cu o bogăție materială iprea mare. Au o casă mică cu un lot de teren, în care sunt doar trei camere. Nu au loc nici măcar pentru un animal de companie.

Un dormitor este ocupat de fiica lor care este studentă, al doilea de fiul lor care trăiește împreună cu logodnica lui. Așadar, așa ar fi trăit familia dacă odată la ușa lui Sean nu ar fi bătut nenorocirea.

Părinții lui Sean au trăit împreună mai mult de 60 de ani și nu au avut nevoie de ajutor din afară. Dar vârsta se făcea simțită: George avea demență, iar Bonnie nu mai putea îngriji de soțul ei, pentru că recent și-a rupt un șold și nu putea să se miște fără cărucior. Bătrânii nu se mai puteau baza unul pe celălalt și aveau nevoie de ajutor.

Ginny i-a propus soțului său să vândă casa bătrânilor, pentru a căuta o locuință mai spațioasă, unde ar fi suficient spațiu pentru întreaga familie. Sean a început să caute opțiuni, dar tot nu aveau suficienți bani. Nu exista decât o singură cale – de a-i trimite pe părinți la un azil și de a-i vizita acolo cât mai des posibil. Dar, acest gând era foarte dureros pentru Sean, pentru că însemna trădare.

De ce să-și ducă tatăl și mama la o casă de bătrâni, unde vor fi nevoiți să locuiască în camere diferite? Bătrânii sunt atât de atașați unul de celălalt, încât își vor pierde sensul vieții dacă vor fi despărțiți. În cele din urmă, Sean a găsit o ieșire din situație. El a amenajat o cameră separată pentru părinți, chiar în subsolul casei lui.

În subsol era o cameră pentru odihnă, cu biliard și două canapele. Camera a fost izolată și renovată. Banii obținuți din vânzarea casei părinților au fost suficienți pentru lucrările de construcție. Sean a amenajat o mică bucătărie și o cameră de baie cu toaletă.

Acum, bătrânii au un apartament separat, unde fiul și nora pot intra oricând pentru a le oferi ajutor. Aici există totul pentru ca George și Bonnie să-și petreacă confortabil timpul alături de fiu și nepoții iubiți.