Nu o să-ți vină să crezi! 10 celebrități bogate, care trăiesc modest!

Suntem obișnuiți cu faptul că toate celebritățile se laudă cu bogăția lor: iahturi, avioane private, haine scumpe. Cu toate acestea, printre numeroasele stele, puteți vedea oameni bogați care, în ciuda statutului, continuă să ducă un mod de viață foarte modest. Să aflăm mai multe despre ei.

1.Chulpan Khamatova

Chulpan Khamatova are trei fiice. Chulpan a câștigat nominalizarea de „cea mai strictă mamă”. Ea educă fetele în austeritate și modestie. Nu își cumpără nici ea însăși haine scumpe sau gadgeturi noi. Ea percepe aceste atribute ca fiind o laudă. În plus, Chulpan circulă cu metroul.

2.Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker, se poate spune că este antiteza personajului ei, Carrie Bradshaw. Ea este indiferentă față de toate accesoriile scumpe. Cu o avere estimată la 100 de milioane de dolari, ea a crescut într-o familie modestă cu 8 copii, care au trăit dintr-un ajutor de șomaj. Ea își amintește, de asemenea, cupoanele pentru care a primit alimente în timp ce se afla în linie cu cele mai dezavantajate grupuri ale populației. Acum, Sarah trăiește din abundență, dar din cele mai importante achiziții pe care și le-a permis ea și soțului ei, este locuința dintr-un cartier de elită. Nu-și pierde averea, nu se laudă cu călătorii și haine scumpe.

3.Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence este în prezent una dintre cele mai cotate actrițe de la Hollywood. Fata nu s-a grăbit să cumpere case și mașini scumpe. Ea deține un apartament modest în Los Angeles și două mașini, „Volkswagen” și „Chevrolet”. Dacă alte actrițe merg la shoping cu asistenții personali, atunci Jennifer obișnuiește să meargă fără ajutor și să facă cumpărăturile în magazinele cu prețuri „sociale”.

4.Valery Kipelov

Potrivit vecinilor săi, Valery Kipelov trăiește foarte liniștit și modest. El, așa cum spun ei, nu vorbește despre faima sa. Își respectă fanii, dar nu îi place pe cei care sunt înnebuniți după el. În mod repetat, el a fost văzut în metrou.

5.Sarah Michelle Gellar

Este actrița pe care ai văzut-o în filme precum „Cruel Intentions” și „Scooby-Doo”, precum și în serialul „Buffy the Vampire Slayer”. Sarah Michelle și soțul ei, Freddie Prince Jr., nu își fac publicitate cu viețile personale. Ei cresc doi copii. Cuplul rar iese în lumina reflectoarelor. Averea lor este de aproximativ 15 milioane de dolari, dar trăiesc foarte modest. Gellar a recunoscut într-un interviu că îi place să cumpere mărci modeste și să decupeze mereu cupoane din reviste. În plus, actrița este implicată în activități caritabile.

6.Tyra Banks

Averea modelului și producătoarei emisiunii „Top Modelul American” este estimată la 75 milioane de dolari, dar Tyra nu se grăbește să arunce cu banii în stânga și dreapta. Ea trăiește destul de modest. Cântărește toate avantajele și dezavantajele pentru o lungă perioadă de timp atunci când intenționează să cumpere ceva. Aceeași atitudine o are și față de banii pe care intenționează să-i investească în fiul ei.

7.Leonardo DiCaprio

Averea actorului de la Hollywood este acum estimată la 200 de milioane de dolari. În garajul său există doar o mașină. Mai mult, el este angajat activ în acțiuni de caritate și este un ecologist înrăit. El participă, de asemenea, la un proiect de curățare a apei potabile în Africa.

8.Eva Longoria

Eva a crescut într-o familie săracă, mexicană și își amintește bine momentele când nu aveau nimic de mâncare. A obținut faima datorită perseverenței sale. Deși Longoria nu a fost implicată în proiectele majore, cu excepția „Desperate Housewives”, ea s-a regăsit în publicarea cărților și în activitatea unor restaurante. Acum are aproximativ 35 de milioane de dolari, dar nu se grăbește să se despartă de bani și este o femeie foarte fermă.

9.Tobey Maguire

Un alt actor, care a crescut într-o familie săracă. Filmul „Spiderman” i-a adus faimă și avere, dar Tobey continuă să ducă un mod modest de viață. Într-un interviu, el a mărturisit că nu a vrut să risipească tot ce are. Acum este rar văzut în filme noi. Asta pentru că actorul petrece mult timp cu familia.

10.Renée Zellweger

Renée Zellweger este născută în Texas. Familia ei a trăit foarte modest. Acum, Renee are o avere mare, dar încă nu-și permite să trăiască pe picior larg. Ea este o bună gospodină și urmărește mereu cantitatea de energie electrică consumată. Și ea decupează cupoanele de discount din reviste.

Sursa

error: Content is protected !!