“Nu mă enerva!” – 14 fraze amuzante despre viața femeilor!

“Nu mă enerva!” Această frază universală, femeile o folosesc cu fiecare ocazie. Psihicul feminin este foarte delicat.
Prin urmare, fiecare fată care se respectă, își rezervă o serie de fraze protectoare și își întărește sănătatea emoțională cu motivații de clasă.

Într-un film recent a existat o scenă demonstrativă în care un bărbat își întreabă iubita despre ce doresc femeile. Iar ea îi dezvăluie un secret, care, potrivit ei, nu poate fi divulgat în niciun caz. Înclinându-se spre el, îi spuse șoaptă: “Nu avem nicio idee ce vrem!”

Desigur, acest lucru nu este în întregime adevărat. Femeile sunt pe deplin conștiente de ceea ce doresc. Dacă vei adresa întrebarea în mod corect, femeile singure îți vor spune ce doresc de la viață. Acest articol este despre femei și este scris pentru femei.

Pe plan personal!

Despre drepturile fiecăruia din casă!

Despre descoperiri:

Despre viața de zi cu zi:

Despre scopuri:

Despre mâncare:

Despre durere:

Despre bărbați:

Despre vise:

Despre căutări:

Despre haine:

Despre timp:

Despre logică:

Despre experiență:

În fiecare glumă există totuși un adevăr. Pentru toată transparența și evidentitatea dorințelor femeilor, în spatele lor se află o motivație mai profundă și mai complexă despre care o femeie rar își dă seama. O femeie nu înțelege propria inconsecvență și nu poate renunța la dorințele ei. Secretul sufletului feminin este o întrebare veșnică pentru ambele jumătăți ale umanității. Un bărbat, în cel mai bun caz, poate ajuta o femeie să înțeleagă ce se întâmplă în jurul ei. Iar diferența dintre bărbați și femei este numai în ceea ce înseamnă obținerea păcii interioare.

Sursa

error: Content is protected !!