Nu le ignora: 12 semne că te apropii de schimbări importante în viața ta!

„Cele mai incredibile schimbări în viața ta se petrec atunci când decizi să preiei controlul lucrurilor asupra cărora ai putere și renunți la a tânji pentru controlul asupra celor pentru care nu ai putere.” – Steve Maraboli

Există o teorie conform căreia fiecare dintre noi se schimbă destul de radical o dată la șapte ani. Unii oameni cred și conștientizează acest lucru, alții preferă să îl ignore.

În orice caz, ar fi bine să cunoști principalele semne care indică faptul că ai intrat în această etapă importantă în viața ta. Acest lucru te va ajuta să înțelegi, să accepți și să direcționezi schimbările inevitabile în favoarea ta.

1.Îți pierzi brusc interesul pentru lucruri și oameni, care erau foarte importanți pentru tine. Pentru a lăsa lucrurile noi să intre în viața ta, ar trebui să te desparți de tot ce este vechi.

2.Visezi mai mult. Deodată, fără să te aștepți, visele și dorințele tale devin vii, ca și cum ar fi reale.

3.Se amplifică vibrațiile. Începi să simți amplificarea fizică a vibrațiilor. Acest lucru este resimțit literalmente în fiecare bătaie a inimii.

4.Savurezi singurătatea. Solitudinea te ajută să te simți conectat cu intuiția și sufletul tău. Ești gata să îți urmezi presimțirile și să tinzi spre schimbările viitoare.

5.Ai început să citești mai mult. Dintr-o dată ești copleșit de o sete adevărată: vrei să citești cât mai mult. Te interesează lucruri și fenomene noi, analize și prognoze. Creierul tău are nevoie de informații și cunoștințe pentru a se adapta noilor schimbări.

6.Devii extrem de sensibil. Deodată, simți că emoțiile te copleșesc, ca un val oceanic. Nu te speria și nu panica. Acestea îți vor aduce mai multă forță și vei putea să acorzi ajutorul tuturor oamenilor care au nevoie.

7.Ești atras de tot ce este nou și necunoscut. Apare o dorință irezistibilă de a face sau a implementa ceva nou. Vrei să dobândești noi abilități, abia aștepți să le pui în practică. Nu ignora această dorință.

8.Observi că ai devenit complet diferit. Aceste schimbări sunt observate nu numai de tine, ci și de prieteni și colegi. Nu te alarma și nu fugi de acest proces obișnuit. Acceptă schimbarea.

9.Devii obsedat de obiectivele tale. Nu doar îți stabilești obiective și dorești să le atingi. Ești aproape obsedat de asta ca niciodată. Acum este momentul potrivit și, indiferent ce ți-ai pus în plan, toate visele se vor realiza.

10.Începi să realizezi că numai tu îți poți controla viața. Renunți la obiceiul de a critica și a da vina pe ceilalți pentru toate greșelile și eșecurile tale. Adică, înveți să îți asumi responsabilitatea pentru propriile acțiuni.

11.Înțelegi că fără dificultăți nu există succes. Începi să apreciezi toate încercările ca pe niște lecții de viață importante. Devine clar că succesul se naște doar în luptă, doar dificultățile te ajută să crești și să te dezvolți.

12.Începi să te înțelegi mai bine

Acum ești mai încrezător în sine. Aceasta nu înseamnă că nu mai ceri sfaturi de la alți oameni și nu le asculți. Dar de acum înainte, ultimul cuvânt este exclusiv al tău. Simți că abia acum te-ai cunoscut cu adevărat pe tine însuți.

Nu ignora semnele enumerate mai sus. Bucură-te de fiecare moment al acestei perioade deosebite!