„Nu alerga după iubire, ea singură te va găsi!” – 10 Sfaturi de la bunica despre relația cu bărbații!

Charlie Dyroff este o fată energică care are propriul ei blog. În ultimul timp acesta a început să câștige popularitate, mai ales după ce tânăra a publicat sfaturile valoroase pe care i le-a oferit bunica. Femeia a avut o căsnicie fericită împreună cu soțul ei timp de 59 de ani. Probabil, merită să ții cont de sfaturile ei!

„Bunica mea, Kitty, și-a cunoscut viitorul soț la o petrecere a clubului universitar. Bunelului i-a trebuit tocmai un an să o convingă să meargă la întâlnire. Au trăit împreună 59 de ani și nu îmi rămâne decât să sper că voi găsi și eu o astfel de iubire.”

1.„Caută un om receptiv”

La prima întâlnire, mulți dintre noi se uită la aspectul persoanei și la profesia pe care o are. Desigur, aceste lucruri sunt importante, dar ai putea să atragi atenția, de exemplu, la felul cum vorbește el cu chelnerul la restaurant.

2.„Dacă faci ceea ce-ți place, ai mari șanse să întâlnești persoana cu interese asemănătoare.”

Când am întrebat-o pe bunica, cum să cunosc pe cineva, mi-a spus mai întâi să mă ocup de propria mea soartă. „Nu-ți căuta bărbatul prin baruri. Mai mult ca probabil că acolo vei da peste persoana nepotrivită.”

3.„Băiatul trebuie să invite la întâlnire, dar fata l-ar putea împinge ușor spre asta, cu ajutorul flirtului.”

Dacă îți place de cineva, dă-i de înțeles acest lucru! Încearcă să te intersectezi mai des cu acea persoană, să vorbiți mai des. Și nu uita de flirt.

4.„Relația voastră vă privește doar pe voi doi.”

E „oficială” sau nu relația voastră – nu merită să-ți faci griji de toate aceste etichete. Cea mai importantă este comunicarea. Fie că îl numești iubit sau prieten – nu contează. La un moment dat îți dai seama că ești fericită cu acest om și nu-ți dorești altul. Dar asta vine treptat.

5.„Prima întâlnire trebuie să fie veselă”

Nu trebuie neapărat să mergeți la un restaurant de lux, această întâlnire trebuie să-ți aducă bucurie. Nu puteți planifica totul, de aceea lăsați loc și pentru ceva spontan, întâlnirea doar va avea de câștigat astfel.

6.„Dacă aș fi fost invitată la o întâlnire prin SMS, i-aș fi propus să bem o cola undeva și să discutăm această idee.”

Am râs când am auzit cuvintele bunicii, pentru că îmi pot imagina cu ușurință acest tablou. Și deși în epoca noastră a tehnologiei înalte, aceasta nu este cea mai realistă opțiune pentru dezvoltarea evenimentelor, trebuie să ținem minte cât de bine este să vorbim cu cineva față în față.

7.„Deși m-am căsătorit la 21 de ani, cred că nu trebuie să te grăbești, mai ales acum, când aproape nu mai avem timp pentru întâlniri.”

Căsătoria este un pas foarte important și nu merită să te grăbești – găsește persoana potrivită. Și dacă ai găsit-o, nu o lăsa să plece.

8.„Nu trebuie să-ți faci concluzii pripite”

Nu judeca oamenii fără să îi cunoști. Comunică cu ei, cunoaște-i, dar nu te grăbi să treci la verdict. Oferă tuturor șansa să te uimească.

9.„Relația înseamnă compromis, iar asta poate fi dificil.”

Nu există oameni perfecți. Urăsc să fiu pesimistă, dar chiar și cea mai frumoasă persoană te va dezamăgi cu ceva. Așa că trebuie să poți să construiești o relație: o legătură puternică și profundă nu apare chiar atât de ușor.

10.„Nu alerga după iubire, ea singură te va găsi.”

Fă ceea ce crezi că este corect și mergi cu capul sus. Nu încerca să pari că ești altcineva, fii tu însăți – cea adevărată. Îmi pare că acesta este un sfat foarte înțelept!