Neverosimil! Cercetătorii au descoperit că blestemele și calomniile ne distrug ADN-ul și viața urmașilor. Uite cum!

Oamenii de știință au ajuns la concluzia că ADN-ul se lasă influențat de cuvintele și gândurile pe care le recepționează.

Orice cuvânt pronunțat este un program genetic de undă care poate schimba radical viața omului.

ADN-ul este capabil să perceapă ceea ce spunem sau ceeea ce auzim, de asemenea el asimilează informația pe care o citim în gând sau care ne vine în cap atunci când ne uităm la ceva. Asta în timp ce o informație ne vindecă ereditatea, iar alta o traumează.

S-a stabilit că rugăciunile, de exemplu, sunt capabile să pună în funcțiune rezervele aparatului genetic. Datorită rugăciunilor unii s-au vindecat de boli incurabile, iar binecuvântarea aceasta s-a transmis pentru câteva generații.

În timp ce blestemele distrug dezvoltarea normală a organismului. Calomniile, blestemele sunt capabile să distrugă sănătatea și viața omului.

Încă o concluzie importantă a cercetătorilor este faptul că aparatul genetic este influențat de ceea ce aude, citește, gândește persoana, fără să-și dea seama de unde parvin aceste informații.

Pentru a înțelege cum are loc acest lucru, oamenii de știință au creat un aparat care traduce cuvintele în oscilații electromagnetice, capabile să influențeze moleculele ereditare – ADN.

S-a dovedit că unele cuvinte pot provoca un efect mutagen colosal. Cromozomii se răresc și se rup, genele se mută cu locurile. Iar în rezultat ADN-ul începe să creeze programe anormale, care se transmit mai departe cu sarcina de autodistrugere.

Din fericire acest experiment a fost realizat pe semințe de plantă Arabidopsis. Ele majoritatea au murit. Iar cele care au supraviețuit au devenit niște monștri genetici, incapabili să programeze dezvoltarea unor organisme sănătoase.

Acest experiment ne dă și nouă de gândit, nu-i așa? Oare nu-i clar că multe greutăți în viață sunt „programate” de opinia publică, stat și ale puteri ale lumii care îi fac pe ceilalți niște ratați, dependenți de înjurături, alcool, fumat, mâncare în exces, dezmăț etc.

Încearcă să decizi pentru tine cine vrei să devii și ce informație să accepți. Ce fel de cuvinte și gânduri vei folosi pentru a deveni un om puternic, sigur pe sine, carismatic, iubitor și o adevărată mândrie pentru urmașii tăi.

Sursa