Neverosimil! Această femeie a cheltuit o avere pentru a se transforma în ȘOPÂRLĂ

Ne-am obișnuit deja cu faptul că unii vor să-și schimbe sexul și fac acest lucru prin intermediul intervențiilor chirugicale și tratamentelor hormonale. O femeie din Texas, Eva Taimat Medusa, susține însă că nu este doar transsexual ( s-a născut bărbat) dar și transspecie, pentru că încearcă să devină șopârlă.

Eva a cheltuit deja câteva mii de dolari pentru a-și modifica corpul, așa încât să fie maxim asemănătoare cu o reptilă. În acest fel, femeia are acum implanturi pe cap, numeroase tatuaje, nas și nări modificate, limbă dublă, urechi extirpate și albul ocular vopsit în verde.

Până la transformarea sa, Eva deținea funcția de vice-președinte la o bancă, acum însă aceasta savurează din viața de reptilă. Ea face ceea ce face și o reptilă, cu excepția unor activități caracteristice omului.

Momentul critic din viața Evei a fost atunci când a fost abandonată de părinți la vârsta de 5 ani. Peste un timp aceasta a fost adăpostită de către un îmblânziror de șerpi din Texas. De atunci ea a început să se simtă reptilă. Ajunsă la maturitate, după ce a fost diagnosticată cu SIDA, contactată de la partenerul său, aceasta și-a pus scopul să arate ca o șopârlă.

Din spusele femeii, această transformare este principala călătorie din viața sa și ea are nerocul să aibă 2 mame: una biologică și alta un șarpe.

Femeia își iubește viața de șopârlă, ea speră că exemplul ei îi va insipra și pe alții să-și îndeplinească visurile. Chiar și după atâtea modificări, Eva spune că are încă multe de modificat.

Sursa