Mumiile găsite în Peru – o falsificare sau un semnal de la extratereștri? Află imediat ce cred savanții!

În luna iunie în Peru au fost găsite cinci mumii neobișnuite, care deloc nu semănau cu rămășițele umane. Savanții au fost șocați de aspectul exterior al mumiilor, găsite în deșertul Nasca.

Capul lor avea o formă alungită, lipseau nasul și urechile, brațele și picioarele aveau câte trei degete.

Înalțimea mumiilor atingea 168 de centimetri, iar corpul lor era acoperite de o substanță necunoscută, deși faptul ăsta nu i-a mirat pe savanți, căci popoarele baștinașe din America de Sud de asemenea utilizau diverse unguente pentru balzamare.

Corpurile mumiilor s-au păstrat foarte bine. Deja este cunoscut faptul, că aceste mumii au 1700 de ani, iar doctorul Edson Vivanco recent a mărturisit, că corpurile sunt totuși umane, ceea ce a fost confirmat și de cercetările biologice.

”E foarte greu de imitat o astfel de formă a craniului. Sunt mulți indicii, că craniile sunt reale și nu reprezintă o falsificare” – a declarat Vivanco.

Savanții continuă cercetările, și acuma analizează două teorii – sau e vorba de niște organisme, care anterior nu erau cunoscute, sau cineva totuși a efectuat o falsificare uluitoare. Savanții caută un răspuns exact.

Sursa