Micuțul arici Azuki pornește în excursie! Fotografiile lui sunt cel mai hazliu lucru pe care o să-l vezi astăzi!

Faceți cunoștință, el e Azuki – micuțul arici din Japonia, care a devenit extrem de renumit pe rețelele de socializare. Mai exact, are în jur de 380K de abonați pe profilul său de Instagram, relatează site-ul Boredpanda.com. Cum i-a adunat? Păi, datorită faptului că este cea mai drăguță creatură văzută vreodată! El iubește merele, masajul și băița călduță!

Stăpânul lui Azuki postează regulat fotografii din cele mai interesante și neobișnuite aventuri ale animalului său de companie.

De data aceasta, Azuki și-a părăsit căsuța confortabilă pentru a evada într-o excursie în sânul naturii.

Echipat cu propriul cort, caiac și grătar, el a fost pregătit de camping și se pare, că s-a distrat de minune.

Privind aceste imagini, este imposibil să nu te uimească faptul cum această ființă micuță își schimbă expresia feței, de parcă ar poza cu adevărat.

Îți creează impresia că este viața adevărată a acestui arici, și nu doar niște fotografii realizate cu iscusință și decorații. 

Urechiușile, năsucul micuț și forma rotundă sunt încântătoare și te cuceresc din start. Doar privind aceste imagini îți dorești să ai și tu un asemenea animal de companie. 

Fotografiile de camping a lui Azuki au adunat deja sute de comentarii de la fanii care îl urmăresc. Pe când unii susțin că este doar un fel de publicitate pentru brandurile din fotografii, marea majoritate îl susțin pe stâpânul ariciului și sunt recunoscători pentru buna dispoziție și zâmbetele aduse de postările sale. 

Pornește și tu într-o aventură de neuitat și bucură-te de viață cum o face acest arici micuț și drăgălaș!

Sursa foto: BoredPanda.com