„Micul Einstein”: Un băiat din Olanda urmează să obțină diploma de absolvent la vârsta de 9 ani!

Faceți cunoștință: Laurent Simons, băiatul originar din Olanda în vârstă de 9 ani, care a fost deja declarat un tânăr geniu! „Al doilea Hawking” și „Tânărul Einstein” – așa este numit copilul, având un coeficient de inteligență de 145.

Laurent a reușit să termine școala gimnazială la vârsta de opt ani și urmează să devină cel mai tânăr absolvent de universitate din lume, după Michael Kearney, care a obținut un grad la Universitatea Alabama la vârsta de 10 ani.

În prezent, băiatul studiază la Universitatea de Tehnologie din Eindhoven și urmează să-și primească în curând diploma de inginer, după ce a studiat întregul program universitar în doar 9 luni.

Specializarea în inginerie electrică, pe care și-a ales-o, este una destul de grea chiar și pentru studenții cu vârsta normală. Micul geniu are speranțe ca într-o zi să devină chirurg cardiac și să activeze în domeniul organelor artificiale.

Băiatul a fost inspirat de exemplul părinților săi, Lydia și Alexander Simons, care lucrează în calitate de medici. Visul lui este să salveze viețile oamenilor.

Mama lui Laurent are propria teorie cu privire la performanțele micuțului. Ea consideră că inteligența sclipitoare a fiului ei se datorează consumului ridicat de pește din timpul sarcinii.

După ce va primi diploma de inginer, Laurent vrea să-și continue studiile în domeniul medicinei. În timp ce tânărul geniu var dori să ia doctoratul la o universitate din California, părinții lui se gândesc la o posibilă stabilire în Marea Britanie, pentru ca fiul lor să studieze la Oxford.

În afara orelor de studiu, Laurent este un copil ca mulți alții cu hobby-uri obișnuite, fiind interesant de jocuri video, filme și călătorii.