Meșterul cu mâini de aur: Un fost constructor de bărci creează căzi din lemn pentru baie!

Încă mai ești de părerea că baia este o simplă cameră din casă și ea nu poate fi frumoasă? Nathie Katzhoff a demonstrat că lucrurile nu stau chiar așa!

În trecut, artistul și designerul construia bărci. Acum a decis să meșterească căzi pentru baie din lemn!

Nathie își folosește cunoștințele în domeniul prelucrării lemnului și construcției, pentru a crea căzi de baie ecologice, care sunt deosebit de frumoase.

„Lemnul este un produs ecologic fără bază de ulei, care necesită foarte multă energie pentru a fi prelucrat. Lemnul provine din resursele Pământului și dacă este pregătit și prelucrat corect, te poate servi veșnic.” – spune meșterul talentat.

Formula sa de prelucrare a lemnului este absolut secretă. Dar, Katzhoff a dezvăluit câteva detalii.

El folosește lemn de esență tare, care a trecut un control special. Apoi, materialul este călit în mod corespunzător, astfel încât cada să servească pentru o perioadă îndelungată de timp.

„Prima reacție a multor potențiali clienți, care nu au mai văzut așa ceva, – este admirație totală. Ei își privesc cada, ca pe o sculptură minunată.”

Mulți se tem să instaleze o astfel de cadă, din motiv că aceasta ar putea să se usuce sau va absorbi umiditatea. Însă cu produsele de calitate acest lucru nu se întâmplă. Anii de experiență în prelucrarea lemnului îi permit meșterului să confecționeze căzi excepționale și rezistente.

Katzhoff lucrează împreună cu o echipă de 25 de specialiști în domeniu. El își numește lucrările – sculptură funcțională. Meșterul creează nu doar căzi de excepție, dar și scări și alte obiecte de interior orientate spre preferințele clienților.