Merită citită! Povestea ULUITOARE a unui băiat care a reușit să supravieţuiască de 6 ori în camera de gaze

Se pare că știința modernă în domenii precum fiziologia și psihicul uman a avansat foarte mult. Cu toate acestea, există și fenomene pe care este imposibil să le crezi.

Potrivit oamenilor de știință, psihicul nostru este capabil să controleze natura umană și să extindă capacitățile și resursele noastre. Acest lucru îl confirmă povestea lui Moshe Peer – un băiat dintr-o familie de evrei.

Moshe și familia s-a locuiau în Franța, în timpul războiului. În anul 1942 au fost luați prizonieri de către naziști. După doi ani, băiatul a fost scos din familie și trimis în lagărul de concentrare Bergen-Belsen. Moshe nu și-a văzut, de atunci, niciodată familia sa, care a fost trimisă în Auschwitz.

Cel mai groaznic este faptul că Moshe a fost trimis în mod repetat la camera de gaze și, în mod miraculos, a supraviețuit. El era trimis acolo pentru a fi otrăvit și omorât. Nu a fost să fie așa. Faptul că vedea oameni morți, l-a făcut pe Moshe să-și concentreze toată atenția asupra modului de a supraviețui. Cel mai surprinzător lucru este că a reușit să o facă de 6 ori!

Dorința irezistibilă de a trăi creștea pe zi ce trecea. Iar inima lui Moshe Peer devenea și mai puternică. Își amintește cu groază iadul prin care a trecut prin coșmarurile pe care le visează noaptea.

Sursa

error: Content is protected !!