Manichiura violetă – creează dispoziție de primăvară în orice perioadă a anului!

Culoarea violetă aduce o dispoziție veselă. Acest lucru se face simțit mai ales odată cu sosirea primăverii, atunci când trăim o emoții și momente frumoase. În jur înfloresc violetele, zambilele, pulmonaria, șofranul, toate aceste culori pline de viață ne aduc o stare plăcută pe suflet.

Popularitatea acestei culori crește în mod deosebit în anotimpurile de toamnă și primăvară. Multe femei caută să își completeze imaginea cu detalii în nuanțe violet. Printre varietatea manichiurii violete, fiecare femei va reuși să găsească o opțiune care i se potrivește doar ei.

Această culoare poate fi o idee excelentă pentru sezonul de primăvară – vară. Ca multe alte nuanțe saturate, violetul se potrivește foarte bine pe lungimea scurtă și medie a unghiilor.

Violetul este culoarea care atrage atenție, scoate în evidență firea temperamentală, este preferata femeilor sincere, care spun în față tot ce au de zis. Este culoarea care reprezintă perfect persoanele pline de energie.

Nuanța deschisă de lila reprezintă o combinație dintre roz și violet. Aceasta descrie personalitatea feminină gingașă și sensibilă. Este specifică femeilor grațioase, care știu să își stăpânească emoțiile și reacțiile.

În același timp, movul închis este marca regalității. Din moment ce apare pe unghii, aceasta vorbește despre statutul femeii încrezătoare în sine, căreia nu îi este frică de ceea ce gândesc oamenii despre ea.

Violetul este perceput ca o culoare a luxului. Acest lucru se datorează decretului reginei engleze Elisabeta I. Aceasta a interzis supușilor ei să se îmbrace în haine de culoare violet. Regula nu se aplica numai în cazul membrilor familiei regale.

Pe timpul domniei Elisabetei I, colorantul violet era foarte scump și era accesibil numai oamenilor bogați. Din fericire, astăzi totul s-a schimbat și orice femeie poate opta pentru această culoare, atât în garderobă cât și în manichiură.