Mamă, sunt bine! Află cum a devenit renumit pentru mesajul adresat ingenios mamei din diferite colţuri ale lumii!

Tânărul călător belgian Jonathan Quinones a devenit celebru pe reţeaua de socializare Instagram datorită proiectului său original şi haios.

El călătoreşte de un an în jurul lumii realizându-şi propriul proiect „momimfine”. Belgianul de 27 de ani postează pe Instagram fotografii de-ale sale făcute în diferite colţuri ale lumii, iar în fiecare din ele transmite mamei sale mesajul: „Mamă, sunt bine!”

Pe marginea unei cascade din Indonezia, făcând alpinism în munţii Boliviei sau diving în Panama, el mereu ţine acelaşi mesaj în faţă. Mama sa îl urmăreşte ca şi ceilalţi 242 de mii de abonaţi ai profilului său. Jonathan Quinones s-a lăsat de lucru vânzându-şi proprietăţile, inclusiv maşina, pentru a călători în jurul lumii.

A mers mai întâi în Cuba. A înţeles că-i va fi dificil să comunice cu mama aflându-se în diferite fusuri orare. Astfel, a hotărât să comunice în acest fel.

“Dacă ai mamă, indiferent de vârstă, va trebui să găseşti o modalitate prin care să-i comunici că eşti bine”, a scris Jonathan pe Instagram.

sursa

error: Content is protected !!