Mai mult volum: Sfaturi și soluții pentru problema părului subțire și moale!

Ai părul subțire și lipsit de volum? Nu știi ce să-i mai faci ca să nu stea atât de turtit? 

Dacă nu ai fost înzestrată de la natură cu o podoabă capilară bogată și plină de volum, atunci trebuie să ceri ajutorul unui stilist. Problema poate fi soluționată cu o tunsoare potrivită. Tunsorile medii și scurte sunt cea mai bună variantă pentru acest tip de păr, în special cele în trepte.

Tunsoarea în straturi este adesea aleasă de femeile care doresc să confere dinamism și luminozitate imaginii.

Dar volumul poate fi obținut și prin graduare, creând o tunsoare de tip Carre, Page, Sasson. Forma volumetrică poate fi nu numai externă, ci și internă.

Prin urmare, nu este absolut deloc necesar să se scurteze stratul superior al părului. Aranjarea unei astfel de coafuri va fi destul de confortabilă și nu va solicita mult efort. Tunsoarea interioară îți permite să obții volum folosind straturile interioare de păr.

În acest caz, șuvițele superioare acoperă straturile, iar coafura arată uniformă și completă. Este soluția perfectă pentru femeile cu un tip subțire de păr.

Varianta de bob este perfectă pentru a da senzația de mai mult volum. Bobul filat este una dintre cele mai bune coafuri pentru a te pune în valoare, chiar dacă părul tău este subțire.

În cazul în care părul tău este deja tuns bob drept, poți alege să filezi puțin vârfurile sau să îți ciufulești părul. În cazul în care vrei să optezi pentru o aranjare mai organizată, poți alege varianta ondulării câtorva fire.

Indiferent că ai părul lung, mediu sau scurt, filarea vârfurilor este un proces care durează doar câteva minute și care va oferi instant impresia de mai mult volum. Este foarte important să apelezi la un stilist pentru acest pas, întrucât filarea greșită a vârfurilor le va face să se despice mult mai repede.