Maestrul iluziilor optice: Picturile pictorului Oleg Shupliak, te vor UIMI imediat!

Lucrările artistului ucrainean Oleg Shupliak merită toată atenția pentru a fi privite din diferite unghiuri, distanțe și precizări. Picturile sale au multe sensuri, pentru că Oleg este un maestru al iluziilor optice.

Capodoperile sale ne obligă să intrăm în luptă cu conștiința noastră, pentru că imaginile desenate pe aceste pânze sunt uneori greu de crezut. Crezi că e doar o ramură cu frunze? Dar este așa? Este imposibil să se spună fără echivoc.

Aruncă o privire mai atentă – câte fețe vezi în această fotografie? Sunt mai mult de trei!

Un călăreț pe un cal alb, uită-te de la distanță – fața omului bătrân venerabil… Ce observi?

În această imagine, este foarte dificil să discernem profilul ascuns. Fața este deghizată!

Simte adâncimea acestor lucrări, învăță să recunoaști semnele…

Dali!

Chiar și pentru auto-portrete, Oleg Shupliak are o abordare originală!

Aceste imagini, în orice caz, nu pot fi privite superficial, deoarece există atât de multe surprize în ele! Chiar și în cele mai simple lucrări, acest artist incredibil de talentat va găsi întotdeauna ceva care să ne surprindă.

Oleg Shupliak este și arhitect, a predat desenul și pictura mult timp, începând chiar de la școala din satul natal și continuând la școala de artă din orașul Berezani. Oleg Shupliak consideră că suprarealismul este elementul său de bază în creațiile sale. A fost acest gen care a avut cel mai mare impact asupra devenirii sale de artist.

Artistul a participat în mod repetat la expoziții străine de pictură contemporană, inclusiv în New York, în Nottingham și în alte orașe din țările occidentale și de est.

Sursa