Machiată vs. nemachiată: Iată 10 argumente în favoarea femeilor care iubesc să se machieze!

A utiliza sau nu produsele cosmetice este o alegere individuală pentru fiecare femeie. Această postare este una pur distractivă, fără vreun scop oarecare de a jigni sau a ofensa pe cineva.

Iată 10 avantaje ale unei femei machiate față de una nemachiată! 

1.O femeie care iubește să se machieze, trăiește mai des mici bucurii sub formă de cumpărăturile din magazinele de cosmetice. Sau și mai multe emoții pozitive atunci când desface ambalajul produselor noi de frumusețe.

2.O femeie care utilizează produsele de machiaj poate conduce un video-blog și să câștige bani pe asta. Ce-i drept, va fi nevoită să primească tot felul de comentarii răutăcioase, de genul: „Vai, mai bine îți stă nemachiată!” și „Câte straturi și-a pus pe față..!”

3.Femeile care se machiază des sunt niște personalități creative. Cu ajutorul machiajului, ele își pot exprima starea de spirit și emoțiile, la fel cum o face un artist. Smokey eyes și ruj roșu – provocatoare, stilul nude – gingașă și firavă. În același timp, procesul de aplicare a machiajului ameliorează starea de stres și îmbunătățește dispoziția.

4.Bunicile de lângă bloc nu te vor mai întreba, când te măriți, pentru că: „Uite la ea cum s-a chitit, la sigur și-a găsit un mire!”)))

5.Femeile care iubesc să se machieze au un vocabular mai bogat, decât celelalte. Ele știu ce înseamnă tint, primer, highlighter, concealer, curler, remover, bronzer, softener, blush.

6.Femeile care adoră să se facă frumoase dedică mai mult timp pentru sine. Iar timpul petrecut pentru folosul tău nu poate fi considerat irosit)))

7.Femeile care se machiază știu să mascheze neajunsurile de diferite tipuri și la diferite etape. Un coș nu îi va strica ziua!

8.Pentru o femeie care adoră să poarte machiaj, fiecare zi este o sărbătoare! Și este un motiv de a arăta fabulos! Chiar dacă această zi este ziua de scos gunoiul sau de a merge la cumpărături.

9.Femeia care obișnuiește să se machieze este întotdeauna pregătită! Planificată sau nu, ea este gata de a merge la petrecere, o întâlnire cu prietenii, plimbare cu o persoană specială, chiar dacă toate astea se întâmplă după serviciu.

10.Femeia care iubește să se machieze știe cum să se bucure de viață. Aceasta este metoda ei de a avea mai mult entuziasm și încredere în sine. Îi place să fie frumoasă și să îi bucure pe cei din jur cu aspectul ei îngrijit și splendid.