Machiajul ochilor cu efect anti-îmbătrânire: Descoperă 5 cele mai actuale opțiuni!

Cine a spus că poți experimenta la 20 de ani, dar la 40 – 50 nu? Desigur, nuanțele aprinse nu se potrivesc chiar fiecărei femei. Însă, este posibil să îți găsești culoarea potrivită, trebuie doar să dorești să experimentezi.

Special pentru femeile adulte am selectat cele mai actuale opțiuni de machiaj pentru ochi, pe care multe vedere și bloggeri le-au îndrăgit deja. În același timp secretul acestor tendințe este că ele au puterea de a te întineri. Vezi imaginile de mai jos și inspiră-te pentru crearea look-urilor noi!

Farduri strălucitoare – lasă privirea să sclipească

Cu trecerea anilor, pielea pleoapelor încetează să mai fie netedă și delicată. Apar ridurile care fac ca machiajul să nu arate întotdeauna reușit. O soluție extraordinară pentru această problemă sunt fardurile strălucitoare. Acestea vor ascunde ridurile de pe pleoape, vor accentua zona centrală a ochilor și îți vor reîmprospăta privirea.

Eyeliner-ul alb – o privire nouă asupra unui truc vechi

În ciuda versatilității sale, negrul este prea „greu” pentru machiajul în stil anti-îmbătrânire. Pe pleoapa superioară, acesta încă mai poate fi folosit, dar fără a încărca prea mult ochii. Privirea devine imediat tristă și obosită. Încearcă să adaugi puțină prospețime machiajului utilizând un dermatograf de culoare albă. Poți desena o săgeată sau, ca opțiune, poți contura partea inferioară a ochiului.

Pune accentul pe colțurile interioare ale ochilor

Nu este un secret că, odată cu vârsta, trăsăturile faciale par să se lase în jos. Și în primul rând ochii. Prin evidențierea colțurilor interioare a ochilor, vei obține un așa-numit efect de ridicare. Toată atenția va fi asupra aspectului tău proaspăt și luminos și nu asupra defectelor legate de vârstă.

Smokey eyes – „ridică” privirea

Odată cu vârsta, pielea feței își pierde tonusul, fapt ce creează impresia unui aspect obosit și epuizat. Este firesc să ne dorim să soluționăm această problemă. Machiajul în stil smokey eyes va fi una dintre cele mai reușite opțiuni în acest sens. Ai nevoie de puțină îndrăzneală, însă ce nu facem noi femeile pentru a arăta superb întotdeauna!

Rimel și farduri aprinse – mai multă culoare! 

Crezi că nuanțele întunecate și machiajul smokey eyes nu sunt pentru tine? Atunci acționează invers, înlocuiește-le cu cele colorate. Nu degeaba femeile adulte iubesc atât de mult nuanțele mai deschise. Intuitiv ele își dau seama că un plus de culoare oferă aspectului o a doua viață. Ca experiment, poți amesteca mai multe nuanțe, așa cum au purtat modelele la defileul Oscar de la Renta.