Lasă aceste 5 coafuri în 2019! Iată care sunt tendințele noi pentru anul care vine!

Tendințele în materie de tunsoare și vopsire sunt mereu în evoluție. Și pentru a fi în pas cu ele și în anul care vine, e timpul să faci o schimbare!

Iată ce a ieșit din modă: Tunsoarea Carre

Liniile tăiate clar, lungimea medie, aranjare minimalistă – ce să mai vorbim, această tunsoare este clasică. Multe femei îi sunt devotate ani la rând. Cu toate acestea, dacă dorești să fii în trend e timpul să uiți de această tunsoare. Deoarece Carre-ul a fost înlocuit de o variantă la fel de universală – tunsoarea Bob.

Și nu întâmplător. Acesta corectează bine ovalul feței și arată excelent atât pe părul drept, cât și pe cel ondulat. Tunsoarea a ajuns în topuri atunci când Emma Stone și Taylor Swift au ales să opteze pentru acest stil.

Ce să alegi: 

Anul 2020 vine cu o nouă tendință – tunsoarea paj. Cea cărei Mireille Mathieu îi rămâne credincioasă și pe care o iubește Milla Jovovich. Se crede că celebrul hairstylist Vidal Sassoon a inventat această tunsoare și, prin urmare aceasta mai are o denumire – „Sassoon”. Se dovedește că după o jumătate de secol, aceasta nu și-a pierdut farmecul, din moment ce vedetele se întorc și acum la ea.

A ieșit din modă: Bretonul voluminos

Bretonul dens, lat și voluminos a pierdut din poziții. Acesta poate fi înlocuit cu o versiune mai ușoară și scărită sau și mai bine ar fi să-l crești. Dacă îți vine greu să o faci, urmează exemplul lui Ashley Simpson și a actriței Jennifer Lawrence, care lasă șuvițele ondulate să le încadreze ușor fața și împrospătează imaginea în ansamblu.

Ce să alegi: 

Au ieșit din modă: Buclele clare

Buclele în stilul lui Rihanna nu mai sunt de mult la modă. Înlocuiește-le cu bucle ușoare și lejere, cu un efect neglijent. Imaginea va fi mult mai elegantă, feminină și gingașă. Inspiră-te de la Katie Holmes și Kendall Jenner.

Ce să alegi: 

A ieșit din modă: Milajul

În 1994, a fost lansat serialul „Friends”, iar Jennifer Aniston sau mai bine zis personajul ei – Rachel, a devenit megapopular. Și odată cu ea, coafura și culoarea ei. De atunci, tehnica aceasta de vopsire se plimbă pe întregul glob pământesc. Dar, se pare, că în anul care vine scade popularitatea balayage-ului, milajului și a altor tehnici de vopsire de acest gen. Chiar și Aniston s-a grăbit să-și schimbe look-ul.

Ce să alegi: 

A ieșit din modă: Blondul rece 

Această culoare este o adevărată durere de cap pentru multe femei. În sezonul care vine, ea este înlocuită de nuanțele de nisip, caramelă și miere. Chiar și cele mai renumite blonde Taylor Swift și Rosie Huntington s-au grăbit să-și schimbe culoarea părului.

Ce să alegi: