La sigur te scot și pe tine din sărite: 15 mesaje, care pot irita pe oricine

„Unde te-ai pierdut?”, „Dormi?”, „Trebuie să discutăm ceva” sunt doar câteva exemple, la auzul sau la văzul cărora poate să-și iasă oricine din fire.

1. „Ești?”

Începe discuția în chat cu această întrebare, pentru că evident vrei să alfi dacă ai cu cine vorbi, întrucât în dreptul numelui său nu este inidcat dacă e online sau nu. Ignoră răspunsul negativ și treci deodată la punctul doi. Iar dacă răspunsul este pozitiv, la fel, treci la punctul doi.

2. „Salut”

După ce scrii asta, așteaptă neapărat răspunsul. Important să nu treci neapărat la subiect. Interlocutorul tău are o groază de timp pe care vrea s-o dedice salutului.

3. „Ce mai faci?”

Trimite întrebarea imediat după „salut”. În niciun caz să nu treci la subiect deodată. Trebuie să-i arăți inerlocutorului că te preocupă viața lui.

4. „Pot să te întreb ceva?”

Neapărat să întrebi mai întâi asta înainte de a adresa o altă întrebare. S-ar putea ca interlocutorul să nu răspundă la întrebări.

5. „Hei”!

O să ai nevoie să scrii asta când interlocutorul tău va înceta să mai răspundă. Scrie cu litere mari, ca el să te audă.

6. „Unde te-ai pierdut?”

Această întrebare poate fi folosită în două situații:

-După ce interlocutorul ți-a răspuns la al tău „Hei”;

-În loc de salut, atunci când nu ați comunicat demult.

7. „Ms”

Atunci când cineva ți-a îndeplinit o rugăminte, nu te obosi să scrii „mulțumesc sau mersi”, „ms” este suficient, economisește literele și când spui „te rog”, scrie „plzzz” (please).

8. „:)”

Dacă interlocutorul ți-a scris un mesaj inversat și vrei și tu să-i arăți compasiunea, trimite-i aceste semne de punctuație.

9. „))))))))”

Aceasta este cea mai simplă și convingătoare metodă prin care poți râde.

10. „Dormi?”

Cel mai bine s-o trimiți noaptea când interlocutorul este offline: poate el nu și-a deconectat sunetul la telefon și te va auzi. Dar poți trimite acest mesaj și ziua, s-ar putea ca omul să tragă un pui de somn la amiază.

11. „Ai primit scrisoarea?”

Trimite acest mesaj imediat după ce ai expediat o scrisoare prin e-mail. Dacă persoana nu răspunde timp de 2 minute la mesaj, poți s-o suni.

12. „Votează-mă”

Acest mesaj trebuie să fie însoțit și de un link la un site malițios. Pentru eficiență, mai întâi crează un chat în grup, iar apoi trimite tuturor acest mesaj.

13. „Distribuie mai departe”

Ar fi bine ca mesajul care cere să-l distribui să conțină:

-amenințări ( dacă nu distribui, va muri ultimul inorog din lume);

-promisiuni ( dacă vei distribui, vei avea noroc în următoarele 3 zile);

-corupere;

-șantaj.

14. „Trebuie să discutăm ceva”

Cel mai important este ca după această frază să taci. Ține o pauză dramatică cât mai mult timp. Poate chiar până ce vei auzi că bate cineva la ușă și vei fi surprins să afli că este interlocutorul tău care așteaptă un răspuns de la tine.

15. „Scuze, nu e pentru tine”

Mai întâi scrie ceva de genul „Merg la întâlnire”, iar apoi „Scuze, nu e pentru tine”. Și nu știu cum se întâmplă că destinatarul greșit, e chiar ex-iubitul tău.