La cei 71 de ani, Sofia Rotaru continuă să arate senzațional! Iată secretele de frumusețe ale artistei!

Supranumită „Privighetoarea din Bucovina”, renumita interpretă de origine etnică românească, Sofia Rotaru, s-a născut în anul 1947 în regiunea Cernăuți, Ucraina. Artista poporului din Ucraina și Artistă a poporului din Republica Moldova, ea a fost prima cântăreață, căreia i s-a conferit titlul de Artist al Poporului din URSS. În 2000, Sofia Rotaru a fost numită Cântăreața secolului XX.

Astăzi, interpreta continuă să își bucure admiratorii nu doar cu piesele ei dar și cu o înfățișare de invidiat. La vârsta de 71 de ani, Sofia arată senzațional și rămâne a fi un exemplu de frumusețe, feminitate și grație.

Frumoasa interpretă se pare că a descoperit elixirul tinereții, continuând să uimească cu modul în care arată. Unii fani chiar sunt de părerea, că acum femeia arată mult mai bine decât acum 30 de ani. Care sunt secretele artistei, ce îi permit să oprească timpul în loc și să se mențină atât de bine?

Pentru a-și menține silueta suplă, Sofia respectă periodic o cură specială de slăbire, căreia îi este fidelă deja de mulți ani. Dieta ei de urgență arată în felul următor: trei zile pe orez fără sare, trei zile doar pe legume și trei zile doar pe fructe. În ceea ce ține de dieta ei zilnică, artista încearcă să excludă orice tip de mâncare grea. Mănâncă porții mici și evită mesele târzii.

Sofia duce un mod de viață activ și vizitează în mod regulat sala de forță, preferă să practice înotul. Totuși, unul din principalele secrete ale siluetei sale este munca. Interpreta obișnuiește să se relaxeze într-un mod mai neobișnuit: lucrând în grădină. Ea adoră să cultive fructe și legume.

Pentru a-și îngriji pielea feței, artista obișnuiește să-și șteargă tenul cu un cub de gheață din apă minerală. În plus, Sofia consideră că vizitarea regulată a saunei este un moment foarte important în procesul de îngrijire a corpului.