La ai mei 50 de ani, nu pot iubi o femeie de aceeași vârstă, este prea bătrână! Prefer trupurile tinere!

Scriitorul francez, în vârstă de 50 de ani, Yann Moix a recunoscut că femeile de aceeași vârstă sunt „invizibile” pentru el.

Scriitorul și prezentatorul TV a stârnit un val de critică și indignare publică, după ce a declarat că nu este în stare să iubească o femeie mai în vârstă de 50 de ani. Bărbatul, care nu este nici el mai tânăr, a spus: „Să nu exagerăm. Nu pot! Sunt prea bătrâne! Eu prefer trupurile tinere, atâta tot” – scrie The Guardian.

Autorul a zece romane și o prezență constantă la posturile de televiziune franceză, Yann Moix, a mai adăugat: „Trupul unei femei de 25 de ani este extraordinar. Pe când în cel al unei femei de 50 nu există nimic extraordinar.”

Mai mult de atât, scriitorul a turnat gaz pe foc, spunând că preferă asiaticele și alege să aibă relații doar cu japoneze, coreene și chineze.

Declarațiile lui Moix au stârnit o mulțime de critici și reproșuri din partea femeilor nu doar din Franța, ci din întreaga lume. În semn de protest, mai multe doamne de peste 50 de ani au început să publice fotografii, demonstrându-și silueta și formele bine lucrate.

Unii utilizatori ai rețelelor de socializare au menționat chiar și unele vedete trecute de 50 de ani, care ar putea deveni niște rivale bune pentru toate fetele tinere.

Halle Berry în vârstă de 53 de ani

Jennifer Lopez în vârstă de 50 de ani

Julia Roberts în vârstă de 52 de ani

De ce femeile sunt frumoase la orice vârstă? Iubirea nu înseamnă doar o față frumoasă. Este, de asemenea, o conexiune între două persoane, sprijin, grijă și afecțiune. Prin urmare, atunci când alegi o persoană pentru o relație ții cont nu doar de vârstă și înfățișare.