Keanu Reeves: „Ridică ochii și scoate-ți căștile din urechi! Trăiește fiecare zi ca și cum ar fi ultima”

Printre toate vedetele strălucitoare de la Hollywood există unele care se disting prin personalitatea lor sau prin modul de a gândi. Acest lucru se referă și la Keanu Reeves, actorul fiind socotit cel mai atipic star de film. Trăiește ca un om obișnuit, în ciuda averii pe care o deține, este foarte modest și continuă să-și surprindă fanii nu doar cu rolurile alese, dar și prin felul lui a de a fi.

Nu demult, actorul a postat un selfie pe o stradă aglomerată, imaginea fiind însoțită de un mesaj nemaipomenit de emoționant. Postarea actorului a adunat peste 100. 000 de aprecieri și peste 50. 000 de distribuiri.

„Îi vedeți pe oamenii aceștia din spatele meu? Se grăbesc la muncă și nu sunt atenți la nimic. Uneori, rutina zilnică ne atrage atât de mult încât uităm să ne oprim măcar un minut pentru a ne bucura de frumusețea vieții. Ne transformăm în niște adevărați zombie. 

Ridică ochii și scoate căștile din urechi. Salută un trecător sau îmbrățișează-l pe cel care suferă. Oferă cuiva ajutorul. Trăiește fiecare zi ca și cum ar fi ultima. 

Puțini oameni știu că acum câțiva ani eram într-o depresie îngrozitoare. Nu am spus niciodată nimănui despre asta. A trebuit singur găsesc calea pentru a o depăși. Și mi-am dat seama: omul care nu mă lăsa să fiu fericit eram chiar EU. 

Fiecare zi trăită de noi e prețioasă, așa că haideți să o tratăm ca atare. Nu există nicio garanție că ziua de mâine va veni, de aceea haideți să începem să trăim astăzi!”