IUBIRE ADEVĂRATĂ! Vezi cum un bărbat a transformat ultimii 5 ani din viața iubitei sale într-un adevărat BASM

Catherine Rusyaeva-Cheney, de 36 de ani, a murit la sfârșitul lunii iulie. Ultimii ei ani din viață au fost un adevărat paradis. Iubitul ei a cerut-o de soție și au jucat nunta. A transformat viața Catherinei într-un basm.

William, soțul Catherinei, a ajuns în Rusia cu 14 ani în urmă și a decis să rămână acolo. A învățat limba rusă, după care a început să lucreze la compania tatălui său din Stavropol. În scopuri de serviciu, el a vizitat localitatea Voronej, unde a întâlnit-o pe Catherine de care s-a îndrăgostit imediat.

A curtat-o câțiva ani, fără a stabili ceva serios cu ea. În anul, 2012 ei au aflat că Catherine avea o tumoare abdominală. Catherine mai avea de trăit încă aproximativ 5 ani.

Nu îmi venea să cred ce era scris în diagnosticul medical. Ea era mereu energică, se distra cu prietenii mereu, petrecea mult timp cu nepotul ei. Până la sfârșitul lunii august, i-am spus că o iubesc. Ea mi-a zâmbit și mi-a zis că sunt un prieten bun”.

Peste jumătate de an ei au început să călătorească. Prima lor călătorie a fost la Santorini. Călătoreau de câte 4-5 ori pe an. Crăciunul îl întâlneau întotdeauna la părinții lui William, în Norfolk.

Împreună cu William, Catherine a reușit să-și realizeze cel mai mare vis – cel de a călători. Au vizitat Anglia și Scoția, au avut o vacanță de neuitat în Franța, Olanda, Italia, Grecia și Turcia. În plus, cuplul a vizitat Filipine, Maldive, Seychelles, Caraibe și Belgia.

Catherine se stingea văzând cu ochii. Boala o măcina pe zi ce trecea. Încetase să mai mănânce și stătea numai în pat.

Îmi amintesc cum am stat pe plajă în Maldive, cum marea era atât de calmă și caldă. Probabil că în acel moment i se părea că plutește în vise, ea mi-a povestit despre acest sentiment. Umerii ei erau dezgoliți și i-am zis că o să se ardă. Ea mi-a zis că nu-i pasă. Peste o săptămână a decedat”.

William se bucură că a reușit să transforme ultimii ani din viața iubitei sale într-un adevărat basm, plin de momente fericite.

Sursa

error: Content is protected !!