Îți vor prinde bine când o să faci reparație! 4 modalități INTERESANTE pentru a zugrăzi pereții din locuința ta

Nu ai reușit să pui tapetele pe pereți? Nu te îngrijora, o soluție bună este să pictezi pereții. Pentru a realiza acest lucru, este suficient să cunoști doar câteva trucuri. Trebuie să ai la îndemână o mătură, un burete de spălat vase sau o pânză pe care se pictează în ulei. Folosind aceste elemente, vei putea crea modele de desene neconvenționale pe pereți.

Înainte de a începe să zugrăvești, pregătește cu mare atenție suprafața pereților. Îndepărtează bine straturile de praf și murdărie, de asemenea fii atent să nu existe imperfecțiuni și vopsea veche.

Trebuie doar să te decizi, pentru început, ce culoare ai vrea să aibă pereții tăi sau ce culori ai vrea să combini. Pentru a obține un rezultat frumos, este necesar să fie dorință, idei, timp și o executare atentă a lucrării.

Zugrăvirea pereților din locuința ta nu te va face să scoți mulți bani din buzunar. În acest caz, cu economiile făcute poți să cumperi o vopsea de o calitate mai superioară.

1.Un desen frumos se poate face folosind un burete poros

2.Pentru a realiza astfel de benzi interesante, ca în fotografie, vopsește, mai întâi, peretele cu o rolă, apoi vopsește-l, din nou, cu o perie. Rezultatul merită munca depusă!

Sau cu o mătură:

3.Înmoaie o lavetă în vopsea și aplic-o neuniform pe perete, iar în rezultat vor ieși pete interesante!

4. Folosește o pânză de pictat în ulei. Rezultatul este uimitor. 

Reparația nu presupune, întotdeauna, cheltuirea unor sume imense de bani. Dacă ești o persoană creativă, atunci totul se poate transforma într-o activitate interesantă pentru tine. În acest fel, nici bugetul familiei tale nu va avea de suferit. Păstrează aceste idei și folosește-le atunci când vei avea nevoie!

Sursa

error: Content is protected !!