Îți vei umple inima și viața de bucurie, spunând zilnic rugăciunea de mulțumire a Louisei Hay

Louise Hay ( 1926 – 2017) este autoarea a cel puțin 30 de cărți de psihologie populară. Cea mai renumită carte a sa este „Poți să-ți vindeci viața” publicată în 33 de țări și vândută în peste 50 de mln de exemplare.

Louise Hay vorbește în cărțile sale despre felul în care convingerile ne influențează viața. Noi avem la dispoziție instrumentele necesare pentru a ne vindeca organismul și întreaga viață. Hay s-a vindecat în acest fel de cancer și a scris numeroase cărți despre vindecare. Rugăciunile autoarei au o putere colosală. Ele te pot ajuta să crezi în vindecarea corpului și sufletului.

Rugăciunea de mulțumire este una dintre cele mai importante rugăciuni din viața noastră. Aceasta trebuie să fie prima rugăciune pe care o spunem la început de zi și ultima, pe care o spunem înainte de culcare. Ea conține acele cuvinte care ne insuflă încrederea în bine, ne ajută să avem o viziune pozitivă asupra vieții și ne umple inima cu bucurie și iubire.

Rugăciunea de mulțumire

În profunzimea ființei mele există o sursă nelimitată de recunoștință. În acest moment, eu voi permite acestei recunoștințe să-mi umple inima, corpul, mintea, conștiința și ființa. Această recunoștință radiază de la mine, atingând totul în lumea mea și reflectându-se înapoi pentru a fi tot mai mult și mai mult în viața mea, pentru ce aș putea să mulțumesc.

Cu cât mai mare va fi mulțumirea simțită și oferită de mine, cu atât mai mult voi conștientiza că binele este infinit. Obiceiul de a mulțumi îmi va îmbunătăți starea mea interioară. Recunoștința este expresia bucuriei mele interioare, ea îmi „încălzește” viața. Eu ridic această recunoștință spre Ceruri pentru mine și pentru corpul meu.

Eu mulțumesc pentru capacitatea mea de a vedea și a auzi, de a simți și a mirosi. Eu dedic această recunoștință Lumii pentru casa mea, de care am grijă cu drag.

Eu dedic această recunoștință familiei mele și prietenilor mei, societății. Eu îi las pe cei din jurul meu să fie așa cum sunt. Eu dedic această recunoștință Vieții pentru munca mea, pe care mă strădui s-o fac bine. Eu îmi manifest recunoștința pentru talentele și abilitățile mele. Eu dedic această recunoștință Universului pentru belșugul și venitul meu.

Eu îi mulțumesc naturii și respect orice creatură vie. Eu îi mulțumesc Vieții pentru Aici, Acum și Totdeauna! Așa și este.

Sursa