Îți tai părul – îți schimbi viața! Iată care este momentul potrivit pentru o tunsoare nouă!

Toată lumea știe cum o tunsoare poate schimba imaginea unei persoane. S-ar părea că orele petrecute la coafor nu afectează aspectul, dar, în realitate, datorită tunsoarei, persoana se poate schimba complet.

Unii oameni sunt de părerea că tot ceea ce se întâmplă cu părul afectează direcția fluxului canalului invizibil al bioenergiei omului. În consecință, chiar și cea mai mică intervenție în linia părului afectează puuternic nu doar aspectul, ci și soarta persoanei.

Vrăjitorii antici erau convinși că în timpul tăierii părului era necesar să se respecte anumite măsuri pentru a nu deveni chel prea devreme, dar și pentru a păstra partea cerească în chipul de înger păzitor.

Așadar, iată câteva reguli de bază care trebuie luate în considerare atunci când te tunzi:

Nu încredința părul tău oricui. Cel care te tunde îți schimbă bioenergia. Prin urmare, este mai bine să alegi o persoană plăcută, agreabilă, în care ai încredere, astfel încât soarta ta să se schimbe în bine. Ține minte că vârsta frizerului tău indică cât de puternică va fi influența. Adică, dacă de natură ești foarte independent și rezolvi problemele cu ușurință, fără niciun ajutor, mergi la un profesionist care este mai tânăr decât tine sau de o vârstă cu tine.

În cazul în care viața ta este însoțită de eșec și nu poți înțelege motivul, încearcă să schimbi coaforul pe altul mai solicitat, cu experiență, chiar dacă serviciile lui te vor costa mai scump. Cu siguranță vei observa curând cum soarta ta se va schimba spre bine. Dacă vei ține cont și de momentul tunsorii, conform calendarului lunar, atunci cu siguranță te așteaptă schimbări semnificative.

Nu te tunde singur. Mulți au o atitudine superstițioasă față de acest obicei. Cu toate acestea, se crede că omul nu este capabil să-și schimbe singur biocâmpul.

Există o convingere conform căreia, părul va crește mai repede dacă te tunzi în timpul lunii pline. Dacă nu îți place structura părului, este pufor, neascultător, mergi la coafor când luna este în descreștere.

Tămăduitorii antici sfătuiau să se tundă puțin părul în caz de răceală, pentru că credeau că capetele tăiate curăță toată energia negativă, alungă boala.

Contează și ziua săptămânii în care alegi să te tunzi.

Prima zi a săptămânii – este excelentă pentru cei care vor să-și influențeze soarta. Ziua de luni elimină energia negativă acumulată, diversele probleme și dificultăți. De asemenea, lunea este bine să îți vopsești părul.

Marți – dacă îți lipsește puterea de a rezolva orice problemă dificilă sau dacă ți se pare că viața ta este monotonă, mergi la coafor.

Dacă te tunzi miercuri, vei învăța o mulțime de lucruri noi și interesante, vei întâlni prieteni vechi sau îți vei face prieteni noi, posibil vei porni într-o călătorie.

Joi – dacă dorești o schimbare în ceea ce ține comunicarea și interacțiunea cu oamenii din jurul tău, fă-ți o tunsoare nouă. Vei deveni mai popular și vei avea succes, iar bunăstarea și fericirea îți vor călca pe urme.

Ultima zi lucrătoare este considerată o zi a frumuseții. Vineri, este bine să schimbi atât coafura, cât și întreaga imagine. În cazul în care ești complet mulțumit de aspectul tău, ar trebui să renunți la ideea de a te tunde în această zi.

Sâmbătă – este o zi bună pentru a merge la coafor. În această zi, părul se însănătoșește semnificativ. Înțelepții antici credeau că dacă îți tai părul sâmbăta, îți înlături păcatele și datoriile karmice.

Alege momentul potrivit pentru s-ți schimba coafura și mergi la salon pentru a obține o viață nouă!