Îți lasă gura apă! 20 de torturi excepționale, care te vor uimi prin decorul său

Elena Gnut nu este un simplu cofetar, ci o pictoriță adevărată. Această fată nespus de talentată creează niște torturi incredibile, pe care îți pare rău să le tai. De fapt torturile ei nu sunt doar frumoase, dar și foarte gustoase.

Elena are 31 de ani și este originară din Kaliningrad, Rusia. Ea face torturi la comandă, are o mulțime de clienți fideli dar și mii de abonați, care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

 

Vezi câteva creații neobișnuite și impresionante ale cofetarului talentat!

Elena creează atât torturi elegante și clasice,

cât și unice și miraculoase.

Spărgătorul de nuci, Alisa în țara minunilor, Frumoasa și Bestia, Alladin și Rapunzel parcă au pășit de pe paginile cărților de povești și au devenit reale.

Decorate cu flori și fructe, deserturile ei arată de parcă ar fi ireale. Un asemenea tort ar putea fi finalul ideal al oricărui eveniment. 

Indiferent de ocazie, Elena reușește să redeie perfect atmosfera petrecerii prin intermediul lucrărilor sale nemaipomenite.

Elena uimește prin capodoperele sale nu doar iubitorii de deserturi dar și pe colegii săi de breaslă. Decorul neobișnuit este realizat manual prin pictare, compoziții de fructe și flori sau cu ajutorul hârtiei de vafe.

sursa