Învață să vorbești puțin – Cuvintele și gândurile îți influențează viața. Convinge-te singur!

Atunci când în viața ta se întâmplă ceva, încearcă o practică – nu spune despre asta nimănui chiar dacă „te mănâncă limba”. Păstrează asta pentru tine, în așa fel vei păstra puterea și potențialul acestei întâmplări.

La fel procedează și când cineva încearcă să te atragă în povestirile sale, păstrează calmul și controlează-ți emoțiile și nu te implica în emoțiile altora.

Cuvintele și gândurile ne influențează viața.

Cercetătorii au ajuns la o concluzie uimitoare: ADN-ul ne percepe vorbele. „Urechile” sale sunt capabile să capteze undele sonore. Tot așa se întâmplă și cu lectura. Un text pe care îl citești îți îmbunătățește materialul genetic, altul îl traumează.

În așa fel, rugăciunile stilmulează posibilitățile de rezervă ale aparatului genetic, iar blestemul distruge programele de unde, ceea ce înseamnă că se dereglează dezvoltarea normală a organismului.

Unii oameni de știință sunt de părerea că prin intermediul gândurilor tipizate oamenii își crează propriul aparat genetic. De exemplu, dacă un copil a preluat de la părinții săi un anumit program și începe să înjure, astfel el își distruge viața, dar și anturajul atât din punct de vedere social, cât și psihologic. Iar acest „bulgăre de zăpadă” se rotește din generație în generație.

Din această cauză, aparatul genetic depinde de ceea ce gândim, spunem și ce cărți citim. Totul se tipărește în genom, adică acel program genetic, care modifică într-un fel sau altul ereditatea la nivel de celulă. Așa un cuvânt poate provoca cancerul sau îl poate vindeca. Asta chiar dacă ADN-ul nu înțelege dacă vorbești cu cineva, singur sau cu cineva din televizor.

Cum se întâmplă asta în practică?

Atunci când spui – „eu n-aud și nu văd nimic”, cum crezi, ce vor atrage aceste cuvinte în viața ta? – boli legate de ochi, urechi, nas.

Atunci când spui și te gândești – „sunt grasă” – neapărat vei aduna kilograme în plus.

Atunci când spui „eu slăbesc” – de fapt te îmbolnăvești sau începi să te simți mai rău, pentru că organismul tău devine mai slab. Înlocuiește acest cuvând cu expersia „îmi perfecționez silueta” și astfel vei primi rezultatul așteptat.

Atunci când spui „n-am bani”, respectiv nici nu-i vei avea. Pentru efectul opus spune „La mine deseori banii vin foarte ușor!”.

Conștientizează ceea ce spui și fii atent că toate gândurile și cuvintele tale se transpun în realitate.

Sursa